Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Βρεφονηπιακοί σταθμοί χωρίς τρόφιμα και φάρμακα στην Αθήνα

Με επείγον υπόμνημα/καταγγελία προς την πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφών και Νηπίων, κάνει άλλη μια δραματική έκκληση  προς τη Δημοτική Αρχή και την κυβέρνηση για απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε  να λειτουργήσουν σωστά και με επάρκεια οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.
Ο Σύλλογος ζητεί – για μιαν ακόμη φορά- πράγματα αυτονόητα και απολύτως αναγκαία όπως προμήθειες  σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και φάρμακα. Και διεκδικεί  σύγχρονους, ασφαλείς δημόσιους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, επαρκή σίτιση σε ποσότητα και ποιότητα, προσλήψεις  μόνιμου παιδαγωγικού προσωπικού και άλλα, θεωρώντας ότι η προσχολική αγωγή  είναι ανάγκη και δικαίωμα κάθε παιδιού.
Παρά το γεγονός  ότι οι υπεύθυνοι των βρεφονηπιακών σταθμών καταβάλλουν προσπάθειες και έχουν επιχειρήματα για τις ελλείψεις, οι γονείς καταγγέλλουν ότι οι ελλείψεις παραμένουν  και χιλιάδες βρέφη και νήπια υποσιτίζονται  και δεν τυγχάνουν της απαραίτητης φροντίδας και προσοχής. 
Το θέμα εισάγεται για μιαν ακόμη φορά ως έκτακτο στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο και αναζητούνται κατεπείγουσες αποφάσεις και λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου