Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο νικητής του Μουντιάλ και του παγκόσμιου αθλητισμού



Ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού, δεν ήταν τόσο νίκη της Ελλάδας, όσο νίκη του Αθλητισμού!
Κι’ αυτό επειδή, οι νίκες στους αγώνες έρχονται και παρέρχονται, αλλά κινήσεις σαν αυτή του Σαμαρά στον Μπαρί, μένουν και στέλνουν υψηλά μηνύματα για τον Αθλητισμό και γενικά για την ανθρώπινη συμπεριφορά.
Η Ελλάδα είναι από χθες η μεγάλη πρωταθλήτρια του Μουντιάλ 2014, άσχετα με τα αποτελέσματα των επερχόμενων αγώνων, καθώς ένα από τα παιδιά της κατάφερε να υπενθυμίσει αξίες που μόνον ένα αρχαίο ελληνικό πνεύμα προσέφερε στον κόσμο.
Ο Γιώργος Σαμαράς, είναι πλέον, προσωπικότητα παγκοσμίου κύρους και αθλητής-υπόδειγμα και παράδειγμα για το μέλλον του παγκόσμιου αθλητισμού.
>>> Για να δούμε εάν εκτιμηθεί η πράξη του από παγκόσμιους οργανισμούς...

1 σχόλιο:

  1. Και μένα μου έκανε εντύπωση η "παρηγορητική" στάση του Σαμαρά απέναντι στον τερματοφύλακα που προσπάθησε να τον "αποσυντονίσει" πριν από το κτύπημα του πέναλτι. Όπως και νάχει το πράγμα, δίκαιο το πέναλτι και το τελικό αποτέλεσμα, που αντικατοπτρίζει την πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής. Και σ' ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή