Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Εν… Σοφία, η επιλογή κυβερνητικού εκπροσώπου!



Με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, έπεσε και επίσημα η αυλαία της αγωνίας για το ποιοι θα συμμετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα. 
Κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν και κάποιοι έμειναν… Ίσως το σαπιοκάραβο «Ελλάς» να αλλάξει ρότα, ώστε να λιγοστέψει η ανέχεια, η ανεργία και η κακομοιριά. 
Όσο πολιτικές διαφορές κι αν έχει κανείς με την κυβέρνηση, πρέπει να γίνει κατανοητό, πως κοινός πόθος των Ελλήνων είναι να «ανασάνει» ο λαός από τα άδικα βάρη που του έχουν φορτώσει. Το «πώς;» είναι το πρόβλημα! Και τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης, αυτή την υποχρέωση έχουν αναλάβει. Θα τα καταφέρουν; Μακάρι! 
Ένα από τα αρνητικά που είχε να δείξει η προηγούμενη κυβέρνηση, ήταν η ατυχής επιλογή του κυβερνητικού εκπροσώπου και όχι μόνον για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ… 
Αυτή τη φορά, η επιλογή του κυβερνητικού εκπροσώπου, ήταν η ενδεδειγμένη, καθώς η συνάδελφος Σοφία Βούλτεψη, έχει όλα τα προσόντα για την ανάληψη μιάς τόσο υπεύθυνης θέσης. Έχει μία δυναμική διαδρομή στη δημοσιογραφία και επιπλέον διαθέτει κατάλληλη και πολυετή εμπειρία, για τέτοιου είδους αρμοδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου