Κυριακή 13 Απριλίου 2014

"Ερυθρόλευκος" με... αποχρώσεις ο συνδυασμός Μώραλη

Η «ερυθρόλευκη» κίνηση των Μώραλη – Μαρινάκη για τον δήμο Πειραιά, φαίνεται πως αποκτά και άλλες… αποχρώσεις, καθώς το ψηφοδέλτιο που καταρτίζεται δεν φιλοξενεί μόνον «γαύρους» υποψήφιους. 
Στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, φαίνεται να τάσσονται οι τ. δήμαρχοι Ανδρέας Ανδριανόπουλος και Χρήστος Αγραπίδης. 
Μέχρι στιγμής αρκετά ονόματα έχουν γίνει γνωστά που προτίθενται να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο, ενώ σίγουρα και ανακοινώσιμα είναι τα ονόματα των: Γιάννη Κουβάτσου, Γιώργο Δαβάκη, Παναγιώτη Ζερβουλάκου, Κορίνας Λαουλάκου, Πόπης Αστεριάδη, ο Μιχάλη Κουλιζάκου, Ηλία Σκαφιδά, Χριστόφορου Ντίζου, Παναγιώτη Κυρίμη, Στέλιου Μπρατσόλη, Μαρίας Μπουκουβάλα, Γιάννη Παπαγγελή, Μαρίας Τσακμάκη, Γιάννη Αγγελόπουλου, Σταυρούλας Αντωνάκου, Νίκου Μαντούβαλου
Εν τω μεταξύ, σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο Γιάννης Μώραλης, έκανε μία δήλωση, προκειμένου να ελαφρύνει το τεταμένο κλίμα που άρχισε να διαμορφώνεται στον Πειραιά. 
Μεταξύ άλλων, είπε: 
«Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, ούτε και με τον κ. Δρίτσα. Εγώ τους σέβομαι όλους. Το έκανα και στον χώρο της δουλειάς μου, το κάνω και τώρα. Ο κ. Μιχαλολιάκος είναι ένας άνθρωπος που τα τελευταία 35-40 χρόνια αποτελεί πρόσωπο της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ήταν βουλευτής, υπουργός, τώρα δήμαρχος. Και σέβομαι και τον κ. Δρίτσα ο οποίος επίσης έχει πάρα πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον Πειραιά. Εμείς πιστεύουμε ότι θα είμαστε κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο νέο. Δεν θα έχουμε κομματικό χρίσμα». 
Όσο περνούν οι μέρες, τόσο οι πειραϊκοί συνδυασμοί συμπληρώνονται και εντός της Μεγάλης Εβδομάδας, αναμένονται αποχωρήσεις και προσχωρήσεις… 
>>> Ο σκληρός «εμφύλιος» για τις εκλογές στον Πειραιά, αναμένεται να γίνει μεγαλοβδομαδιάτικα στη Μάνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου