Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Περισσότερη ελληνική “γεύση” στην 23η “Hermes Expo”

Με τη χθεσινή (27 Μαρτίου) εκδήλωση στις αίθουσες του κτιρίου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, ξεκίνησε η 23η διοργάνωση της Hermes Expo, που θα πραγματοποιηθεί 1 και 2 Απριλίου, στο Concordville Inn (Glen Mills,) της Πενσυλβάνια (Φιλαδέλφεια). 
Η εναρκτήρια εκδήλωση της Έκθεσης, ήταν μια «Γεύση από Ελλάδα», όπου οι προσκεκλημένοι, αφ’ ενός θα ενημερώθηκαν για ξεχωριστά ελληνικά προϊόντα και αφ’ ετέρου γεύθηκαν μοναδικά τρόφιμα και ποτά που παράγει η ελληνική γη. Συμμετέχοντες εκθέτες στη Νέα Υόρκη, ήταν οι: Stellar Imports, Titan Foods, Kellari Restaurant, Avra Restaurant, VIP International και Partial List. 
Εν τω μεταξύ, η Hermes Expo, αναμένεται φέτος να αποτελέσει και πάλι ένα επιχειρηματικό γεγονός στις ΗΠΑ, με εγγύηση την 22ετή εμπειρία των διοργανωτών και την δυναμική συμμετοχή των Ελλήνων εκθετών. 
Οι δε συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν, αναμένεται να προσελκύσουν εκατοντάδες επιχειρηματίες από τους χώρους της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, της διακίνησης και των μεταφορών, των κατασκευών, του τουρισμού και της διασκέδασης, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της διαφήμισης, των νομικών, οικονομικών επαγγελμάτων κ.ά. 
Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, θα γίνει ενδελεχής και σφαιρική ενημέρωση, για την αποδοτικότερη επιχειρηματικότητα, την μεγαλύτερη παραγωγικότητα και την αύξηση των πωλήσεων, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν και μέλη της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας. 
Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Hermes Expo, οι διοργανωτές συνδράμουν στην καμπάνια ενημέρωσης προς καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού στην πολιτεία της Πενσυλβάνια. 
Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και πρόεδρος της Hermes Expo Παύλος Κοτρότσιος, τονίζει: 
«Η έκθεση Hermes Expo, έχει εξελιχθεί σε πλατφόρμα δικτύωσης επιχειρήσεων, για νέες επαφές, για αύξηση πωλήσεων και για μεγιστοποίηση των κερδών της κάθε επιχείρησης». Και υπογραμμίζει: 
«Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις δικτύωσης επιχειρηματιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρ’ όλο που φιλοξενεί πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Ελλάδα, η έκθεση αποτελεί μια διεθνή επιχειρηματική γέφυρα επικοινωνίας. Αυτό άλλωστε την κάνει και τόσο ξεχωριστή. Και δεν είναι τυχαίο, που κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός εκθετών, συμμετεχόντων αλλά και των χορηγών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου