Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Άρχισε η "γαλάζια" μονομαχία της Αθήνας

Άρχισαν να "τρέχουν" οι ανακοινώσεις των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων και ταυτόχρονα άρχισαν να "παίζουν" και οι δημοσκοπήσεις! Όσο για το δεύτερο, ας κρατάνε όλοι "μικρό καλάθι", καθώς δεν αποτελούν δα και "εργαλεία" όπως λένε μερικοί σταρς της πολιτικής. Κι εγώ έκανα ένα γκάλοπ το απόγευμα και έβγαλα εντελώς διαφορετικά ποσοστά, από αυτά που έδειξε μια δημοσκόπηση για τους υποψηφίους δημάρχους! Ας είμαστε λίγο σοβαροί...
Ίσως αυτή η δημοσκόπηση, που έδειχνε κάτι "τρελές" πρωτιές και κάτι άλλα (τέλος πάντων) στάθηκαν αφορμή για να ενοχληθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και το βράδυ να ανακοινώσει:
"Μπορεί να ακούγονται πολλά. Εγώ ένα πράγμα ξέρω: Ότι η Αθήνα ούτε μπορεί να γυρίσει πίσω, ούτε μπορεί να μείνει προσκολλημένη στο χθες. Η Αθήνα πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Η Αθήνα πρέπει να ξαναζήσει. Γι' αυτό όσοι αγαπάμε την Αθήνα, αυτή τη στιγμή έχουμε χρέος να φτιάξουμε μια ομάδα ισχυρή, να δουλέψουμε συλλογικά, να δουλέψουμε αποτελεσματικά. Να δώσουμε νέα πνοή και κυρίως να γυρίσουμε σελίδα για να φτιάξουμε μια Αθήνα με θέσεις εργασίας και με ισχυρή επιχειρηματικότητα στο κέντρο της".
Τι να πει κι ο Νικήτας, που του έπεσε ο Άρης σαν... αλεξιπτωτιστής και τώρα αναμένεται να γίνει η "γαλάζια" μονομαχία; Να δούμε ποιος από τους δύο αγαπάει την Αθήνα περισσότερο! 
>>> Ψιτ!.. Τι είπες Άρη; Θέσεις εργασίας; Πού, πώς και με τι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου