Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αύριο η δημοσιοποίηση της έρευνας τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τρόικα

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει αύριο στις 12:30’, στο Γραφείο Αθηνών του Ευρωκοινοβουλίου, η Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία ήρθε σήμερα για διήμερη παραμονή.
Μοναδικός σκοπός της είναι η έρευνα της Ευρωβουλής για τη λειτουργία και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των πολιτικών τής Τρόικα στα κράτη-μέλη τα οποία βρίσκονται σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Στην επταμελή Αντιπροσωπεία συμμετέχει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Otmar Karas και συνεισηγητής της σχετικής έκθεσης της εν λόγω επιτροπής, καθώς επίσης και ο συνεισηγητής και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Liem Hoang Ngoc. Από ελληνικής πλευράς, συμμετέχουν οι ευρωβουλευτές Ρόδη Κράτσα (ΝΔ) και Νίκος Χουντής (ΣΥΡΙΖΑ).
Σημειώνεται, ότι στην ατζέντα του κλιμακίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προεδρεία επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων, τους αντιπροέδρους της Τραπέζης της Ελλάδος, εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στελέχη του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, του ΕΒΕΑ, της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ κ.ά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου