Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Μυρτώ: Κάποιος έφαγε τα λεφτά, αλλά ποιός;

Αντιδράσεις σημειώνονται από την ομογένεια για δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση των «χαμένων» χρημάτων από τον έρανο για την 16χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, που από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα και νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Λάρισα.
Μεταξύ των μηνυμάτων, υπάρχει μία πολύ «σκληρή» παρέμβαση που -για νομικούς λόγους- δεν μπορεί να δημοσιευθεί. Μακάρι, να μην αληθεύει η καταγγελία! 
Πάντως, το τι ανελέητο πόλεμο δέχτηκε η μητέρα της Μυρτούς, δεν παεριγράφεται! Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να προσάπτεται στη μητέρα ότι (άκουσον-άκουσον!) παραμονές Χριστουγέννων στο νοσοκομείο... δηλητηρίασε με ''σαλμονέλα'' την κορούλα της!
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι έρευνες από το IRS και την αμερικανική Δικαιοσύνη. Κάθε εικασία, ίσως θα πρέπει να είναι, τουλάχιστον, προσεκτικά διατυπωμένη.
Από τις παρεμβάσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή ενός παλαίμαχου δημοσιογράφου και μιας εκπαιδευτικού-ποιήτριας, από τη Νέα Υόρκη και οι δύο. Κοινή τους θέση: Τα χρήματα του εράνου δεν «φαγώθηκαν» από τους ομογενείς! Γράφουν:
Δημοσιογράφος:
«Μην αποδέχεσαι τόσο εύκολα, ό,τι σερβίρει ο καθένας. Αλήθεια, ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή την υπόθεση. Όμως χρήματα από εράνους και μάλιστα από οργανισμούς οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο της Πολιτείας, όπως η Ομοσπονδία, δεν χάνονται εύκολα. Θα τα ξαναπούμε… ». (σ.σ. Συνάδελφε, πάντα κρατάω αποστάσεις και δεν αποδέχομαι «τόσο εύκολα»!).
Εκπαιδευτικός-ποιήτρια:
«Κάπου μαθαίνετε "λάθος"! Ευκαιρία για να επιπλεύσει η έχθρα για τους ομογενείς που προσφέρουν! Κανείς δεν έφαγε από τα "λεφτά" της αδικημένης κοπέλας! Υπάρχει πάντα έλεγχος, ιδίως εκείνος της αξιοπρέπειας που πολλοί ομογενείς στην Ελλάδα την έχουν χάσει...».
>>> Οι αμερικανικές Αρχές, επειδή δεν φημίζονται να αργοπορούν, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα έχει  ξεκαθαρίσει η υπόθεση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου