Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τη μαφιόζικου τύπου ενέργεια αποστολής φακέλου με σφαίρες προς τον συνάδελφο Γιάννη Πρετεντέρη. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
Η προσπάθεια τρομοκράτησης του συναδέλφου είναι πλήγμα στην ελεύθερη διατύπωση της γνώμης των δημοσιογράφων και εν γένει του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.  
Είναι μια απαράδεκτη ενέργεια που λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και δίνει δυνατότητες αξιοποίησης της σε όλους αυτούς που θέλουν να εμπεδωθεί ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία, σε μια περίοδο που ο λαός μας δοκιμάζεται σκληρά από την πρωτοφανή οικονομική κρίση.
>>> Βολταίρος: «Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις»...

1 σχόλιο:

  1. Φοβερίζουν με σφαίρες οι υπόγειες παραοικονομίκες σπείρες
    Αυτό δεν πάει όμως να ότι εξαγνίσθηκαν οι αμαρτίες όλων των δημοσιογράφων που δούλευαν στα μεγάλα εκδοδικά συγκροτήματα και γιά δεκαετίες έγραφαν ότι τους υπαγόρευαν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.Να μην εκληφθούν οι δυό σφαίρες στον Πρετεντέρη ως συγχωροχάρτι των δημοσιογραφικών αμαρτιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή