Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Συρία: Χτύπησαν πομπή επιθεωρητών - Άνευ... υποψίας οι "επαναστάτες" ισλαμιστές!

Στόχος ελεύθερων σκοπευτών έγινε, πριν λίγο, η ομάδα των επιθεωρητών του ΟΗΕ, καθώς μετέβαινε στο σημείο όπου καταγγέλθηκε ότι έγινε επίθεση με χημικά όπλα την περασμένη εβδομάδα. 
«Το πρώτο όχημα της Ομάδας Έρευνας Χημικών Όπλων έγινε εκ προθέσεως στόχος πολλαπλών πυροβολισμών από άγνωστους ελεύθερους σκοπευτές στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη», είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι το αυτοκίνητο αυτό δεν λειτουργεί πλέον. 
Παράλληλα, στέλεχος των συριακών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι η Δαμασκός είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει «όλα τα σενάρια», τη στιγμή κατά την οποία οι δυτικές δυνάμεις εξετάζουν το ενδεχόμενο ανάληψης στρατιωτικής δράσης μετά την καταγγελθείσα επίθεση με χημικά όπλα κοντά στη Δαμασκό. 
«Οι δυτικές απειλές περί πλήγματος εναντίον της Συρίας εντάσσονται στο πλαίσιο των ψυχολογικών και πολιτικών πιέσεων οι οποίες ασκούνται στη Συρία, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα σενάρια», δήλωσε η πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.
>>> Οι ελεύθεροι σκοπευτές, ούτε τώρα ήταν... ισλαμιστές! Πολύ αργά θα καταλάβει η Δύση, πόσο άσχημο ρόλο για τυος λαούς της και πόσο δρόμο ανοίγει για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου