Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ >>> Κι άλλος ξυλοδαρμός πολίτη σε τρόλεϋ, από ελεγκτές και οδηγό! - Επώνυμη και γραπτή καταγγελία - Συνέβη ένα πριν τον χαμό του Θανάση

Νέα ερωτηματικά προκαλεί υπόθεση, όπου δύο ελεγκτές μαζί με τον οδηγό τρόλεϋ φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια έναν Έλληνα πολίτη, όταν εκείνος διαπίστωσε πως προσπαθούσαν να εισπράξουν πρόστιμα από αλλοδαπούς, χωρίς να επιδείξουν μπλοκ βεβαίωσης παράστασης!
Το «περιστατικό», είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι συνέβη στις 10 Ιουλίου, δηλαδή ένα μήνα πριν, το άλλο «περιστατικό», που πλήρωσε με τη ζωή του ο 19χρονος Θανάσης...
Η καταγγελία έγινε επώνυμα και γραπτώς στις Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΟΣΥ), στις 17 Ιουλίου και ακόμη σιωπή.
Άραγε, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να συγκινηθούν οι ιθύνοντες; Προχθές είχαμε ξυλοδαρμό, χθες θάνατο, αύριο τι;
Διαβάζουμε στο iefimerida.gr:
Οπως καταγγέλλει ο Βασίλης Καλαμβόκας, την Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2013, επέβαινε στο τρόλεϊ 21 της γραμμής Αθήνα- Νίκαια, όταν στη στάση του στρατοπέδου Ρουφ, δύο ελεγκτές επιβιβάστηκαν στο τρόλεϊ.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος, οι ελεγκτές εντόπισαν έναν αλλοδαπό χωρίς εισιτήριο και του ζήτησαν να πληρώσει το πρόστιμο χωρίς να επιδείξουν το μπλοκ βεβαίωσης παράβασης. 
Οταν συνέχισαν την ίδια πρακτική σε μια αλλοδαπή ασιατικής καταγωγής, ο κ. Καλαμβόκας, υποστηρίζει πως επενέβη προκειμένου να εκδοθεί η απόδειξη παράβασης, με αποτέλεσμα οι δύο ελεγκτές να του πουν «κάνε την δουλειά σου εσύ», σε έντονο ύφος.
Τότε, όπως υποστηρίζει στην καταγγελία του, ζήτησε από τους ελεγκτές να αφήσουν τον ίδιο και την αλλοδαπή να αποβιβαστούν, ενώ την ίδια στιγμή αρκετοί από τους επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά των ελεγκτών.
Αποτέλεσμα ήταν, ο οδηγός να αποβιβαστεί από το τρόλεϋ κλείνοντας τις πόρτες και να καλέσει την αστυνομία, παρακρατώντας παράνομα τον ίδιο και όλους τους υπόλοιπους επιβάτες, υποστηρίζει.
Στη συνέχεια της καταγγελίας, αναφέρεται πως ο κ. Καλαμβόκας πάτησε το μπουτόν κινδύνου, προκειμένου να αποβιβαστεί από το τρόλεϋ με τους υπόλοιπους επιβάτες. 
Αποτέλεσμα ήταν όπως αναφέρει, ο οδηγός του τρόλεϋ να τον χτυπήσει και να τον ρίξει κάτω στο πεζοδρόμιο, ενώ στη συνέχεια μαζί με τους δύο ελεγκτές άρχισε να τον κλωτσά μετά μανίας στο κεφάλι.
Σε επικοινωνία που είχε το iefimerida.gr με τον κ. Καλαμβόκα, επιβεβαίωσε όχι μόνο την γνησιότητα του εγγράφου της καταγγελίας του, το οποίο έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, αλλά επίσης υποστήριξε πως με το θέμα ασχολείται το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο οι ελεγκτές να συμπεριφέρθηκαν ρατσιστικά στους αλλοδαπούς.
>>> Το δις εξαμαρτείν... θα έλεγε κανείς, αλλά ποιός ασχολείται με θέματα που αφορούν το "πόπολο"; Ποιοί, οι χθεσινοί... μούτσοι; Εδώ βρέθηκε να ασχοληθεί μόνον το... Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Μα, το ξύλο το έφαγε Έλληνας από Έλληνες! Πρέπει κάποιοι άλλοι να παρέμβουν και οπωσδήποτε το... Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής -γνωστότερο ως Δαφνί- (Λ. Αθηνών 374, Χαϊδάρι, τηλ. 210.5321714)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου