Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Πιέσεις για απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων θα ασκήσει ο J. Hahn

Ανήμερα της Eπετείου της 24ης Ιουλίου, θα επισκεφθεί την Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Johannes Hahn, που είναι αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική.
Κατά την αυριανή επίσκεψή του ο κ. Hahn θα επισκεφθεί στις 6 μ.μ. τον κ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και ακολούθως κατά τις 7:30’ μ.μ. θα συναντηθεί με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη.
Ποιός άραγε να είναι ο λόγος της επίσκεψης του Επίτροπου Johannes Hahn; Ας δούμε τι δηλώνει ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης:
«Η νέα επίσκεψη του Επιτρόπου κ. Hahn, έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί θα επικεντρωθεί στη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων από την Ελλάδα, μέχρι τέλος του έτους, σε έργα προτεραιότητας. Η επίσκεψη θα έχει επίσης αντικείμενο την άρτια προετοιμασία από την Ελλάδα των προγραμμάτων της νέας περιόδου 2014-2020 των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών ταμείων, ώστε να αποτελέσουν μοχλό για την ανάκαμψη της χώρας».
>>> Τι είπε; «Για την ανάκαμψη της χώρας;». Ποιάς χώρας; Έχουμε και… τέτοιο; Γιατί ως τώρα, μόνον τράπεζες ξέραμε ότι είχαμε! Μα κ. Καρβούνη, ακόμη δεν μας πήρανε χαμπάρι; Ή μήπως μας το κάνουν επίτηδες, επειδή φοράμε ανθεκτικά καλσόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου