Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αποκεφαλισμός Επισκόπου από ισλαμιστές "επαναστάτες" της Συρίας

Λίγο πριν τον αποκεφαλισμό του ορθόδοξου Επισκόπου...
Η αιματοχυσία που συμβαίνει στη Συρία, έχει ξεπεράσει κάθε όριο απανθρωπιάς και σκληρότητας. Και αντί η «πολιτισμένη» Δύση να σκύψει πάνω στο πρόβλημα, πυροδοτεί το κλίμα καταγγέλλοντας το καθεστώς Άσσαντ και υποστηρίζοντας τις ορδές των βαρβάρων ισλαμιστών, σε σημείο ανησυχητικό, για το ποιοί διοικούν τον Ελεύθερο Κόσμο.
Μέχρι στιγμής για τα όσα γίνονται στη Συρία φταίει μόνον το... καθεστώς Άσσαντ και... ποτέ οι ισλαμιστές «επαναστάτες» που δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στις σφαγές χριστιανικών πληθυσμών
Ας μην ξεχνάμε τους ορθόδοξους ιερείς που έχουν κατακρουργηθεί, ούτε και τους δύο αγνοούμενους ιεράρχες. Περιπτώσεις που πέρασαν κάπως απαρατήρητες από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Εκκλησία της Ελλάδος...
Από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η είδηση για τον μαρτυρικό θάνατο, διά αποκεφαλισμού, δύο χριστιανών – ενός Επισκόπου και ενός πολίτη, μετά την καταδίκη τους από έκτακτο ισλαμικό «δικαστήριο». Η «σαρία» σε όλο της το μεγαλείο.
Η σχετική είδηση αναρτήθηκε στο olympia.gr και προέρχεται από τις Βρυξέλλες. Την υπογράφουν ο Δημήτρης Πορφύρης και η Πηνελόπη Σταφυλά. Μάλιστα, συνοδεύεται από ιδιαίτερα σκληρά φωτογραφικά στιγμιότυπα, αλλά και video από τις εκτελέσεις.
ΣΥΣΤΑΣΗ >>> Μην δείτε τις φωτογραφίες και το video. ΠΡΟΣΟΧΗ!.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου