Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

"Ο τελευταίος ζωντανός": Άρθρο του "αιρετικού" Θάνου Τζήμερου

«Πέντε χρόνια βουλιάζουμε. Οι άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια. Μια ολόκληρη κωμόπολη έχει αυτοκτονήσει. Οι νέοι μεταναστεύουν. Πόλεμος να ήταν, θα τέλειωνε. Γιατί και στον πόλεμο κάποιοι καταλαβαίνουν ότι η αιματοχυσία είναι ανώφελη και βρίσκουν διέξοδο. Εμείς δεν μπορούμε. 
Μικρόνοες, μικρόψυχοι, μίζεροι, έχουμε γίνει ανθρωποφάγοι για να μη χάσει κάτι η συντεχνία μας. Λες και τα χρήματα εμφανίζονται κάπου μαγικά και σε περιμένουν να πας να τα παραλάβεις. Από πού θα πληρωθούν τα "ώριμα δικαιώματα"; Από ποια ταμεία θα μισθοδοτούνται οι υπάλληλοι του Σταθμού Ελέγχου Κάπρων; Από πού θα πληρώνονται οι συντάξεις των 45άρηδων απόστρατων; Όταν για 500 διαφιλονικούμενα άτομα στην ΕΡΤ κοντεύει να πέσει η κυβέρνηση, ποιος θα αποφασίσει να ξεριζώσει τη σαπίλα από όλο το Δημόσιο, τη στιγμή μάλιστα που στηρίζεται εκλογικά σ' αυτή;».
Αυτές και άλλες πολλές απόψεις και διαπιστώσεις εμπεριέχονται σε άρθρο του Θάνου Τζήμερου με τίτλο «Ο τελευταίος ζωντανός» που «αλιεύτηκε» από το protagon.gr. Ένα άρθρο, για το οποίο κάποιοι θα συμφωνήσουν, κάποιοι θα διαφωνήσουν και κάποιοι άλλοι θα το «ψάξουν», καθώς οι απόψεις τού «αιρετικού» προέδρου της πολιτικής κίνησης «Δημιουργία, ξανά!» δεν μπορεί να πει κανείς ότι περνούν απαρατήρητες. Γιατί είναι λίγο σπάνιο σήμερα, να μη... φοβάται κάποιος να πει τη γνώμη του. Κλικ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου