Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Φοιτητικό ταξίδι στην Κίνα με deals για 13 επιχειρηματίες!

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών που ιδρύθηκε το έτος 2009 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το University of International Business and Economics του Πεκίνου και το Office of Chinese Language Council International (HANBAN) οργάνωσε ένα ταξίδι φοιτητών και 13 επιχειρηματιών στην Κίνα. 
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους πήραν μέρος σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και οι επιχειρηματίες ήρθαν σε επαφή με Κινέζους, με τους οποίους όλοι τους έκλεισαν δουλειές!
Το ταξίδι συνέπεσε με την επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού με την ελληνική αποστολή στο Πεκίνο, όμως δεν προέκυψε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. 
Απ’ ότι έγινε γνωστό από τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, είχε ενημερωθεί το γραφείο του Πρωθυπουργού ότι και αυτοί θα βρίσκονται ίδιες ημερομηνίες στο Πεκίνο, αλλά συνάντηση των δύο αποστολών δεν στάθηκε δυνατή.
Μπορεί από την επίσκεψη Σαμαρά στο Πεκίνο να ελπίζουμε σε θετικά αποτελέσματα, αλλά αποτελέσματα από τις επαφές που είχαν οι επιχειρηματίες οι οποίοι ακολούθησαν τον Πρωθυπουργό, δεν έχουν γίνει γνωστές και είναι κάτι που  με ανυπομονησία περιμένουν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις κάποιων επιχειρηματιών, επειδή τους οφείλονται οι μισθοί μερικών μηνών... 
>>> Μπορεί να είχαν αποτελέσματα αν είχαν έρθει σε επαφή με την αποστολή της ΑΣΟΕΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου