Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Επώνυμη καταγγελία για τα καρτέλ και κάποιο σχετικό νομοσχέδιο...

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο προτείνει να δουν οι καταναλωτές, ο βιβλιοπώλης και μέλος του δ.σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) και συντονιστής της Επιτροπής για θέματα Ανταγωνισμού του ΕΕΑ, κ. Γιώργος Φλωράς
Το βίντεο διαρκεί 40’ και αξίζει να το δει ο κάθε ευαισθητοποιημένος ή μη πολίτης. Ο κ. Φλωράς σημειώνει: 
«Το ΔΝΤ, για μια ακόμα φορά, παρατήρησε ότι ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις πέφτουν, οι τιμές των προϊόντων παραμένουν ψηλά. Αιτία: η έλλειψη ανταγωνισμού, δηλαδή με απλά λόγια τα ΚΑΡΤΕΛ. Το γνωρίζει η πολιτική ηγεσία; Φυσικά το γνωρίζει. Και γιατί δεν αντιδράει; Εσείς γιατί λέτε;». Και συμπληρώνει: 
«Το βίντεο αφορά το νομοσχέδιο για τις αποζημιώσεις των θυμάτων των καρτέλ που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ μετά από παρεμβάσεις των εκπροσώπων των καρτέλ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Η κ. Κατσέλη ήθελε, κάποιος πάνω από την κ. Κατσέλη (ενδεχομένως το γραφείο του Πρωθυπουργού) της επέβαλε να το εξαφανίσει. Και φυσικά εκείνη το δέχτηκε και έγινε έτσι συνένοχη στην συνέχιση της κλοπής του ελληνικού λαού. Φυσικά κανείς επόμενος υπουργός (Χρυσοχοίδης, Χατζηδάκης) δεν προώθησε το έτοιμο νομοσχέδιο στην Βουλή. Γιατί άραγε;».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου