Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Με νέο δ.σ. ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών στην εκδήλωση για την Άλωση

Με νέο δ.σ. ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν με τη πολυπληθή παρουσία των μελών του. Εξελέγησαν για την προσεχή διετία 9 μέλη του δ.σ. και 3 της εξελεγτικής επιτροπής
Συνήλθαν σε σώμα, όπως: Αντώνης Λαμπίδης (πρόεδρος), Μαργαρίτα Γεωργοπούλου (αντιπρόεδρος), Φοίβος Κουβαράς (γεν. γραμματέας), Θεόδωρος Ισαακίδης (ειδ. Γραμματέας), Κων. Παρασκούδας (ταμίας), Μαρκέλλα Λημνίδου (έφορος) και μέλη οι: Νικόλαος Βασιαγεώργης, Γεώργιος Κεχαγιαδόπουλος, Θεμιστοκλής Τζαμκιράνης.
Για την εξεέγκτική επιτροπή εξελέξησαν οι: Κων. Καμινάρης,   Κων.Τζάνος και Ιωάννης Κιουρούκογλου.
Εν τω μεταξύ, ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών, τιμώντας την επέτειο των 560 ετών από την Άλωση της Πόλης και εορτάζοντας την συμπλήρωση 85 ετών από την ίδρυσή του, οργανώνει την Τετάρτη 29 Μαΐου (6:30 μ.μ.) εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48) με ομιλητή τον στρατηγό ε.α. Φραγκούλη Φράγκο, με θέμα: «Ή Άλωση της Βασιλεύουσας και οι Κρυπτοχριστιανοί».

Στον εκθεσιακό χώρο του Ε.Ι.Ε. θα εκτεθούν -για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου- σπάνια τεκμήρια τα οποία ευρίσκονται στην κατοχή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου