Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Χρηστική η ιστοσελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Μία αρκετά καλή χρηστική ιστοσελίδα διαθέτει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), όχι μόνον για τα μέλη του, αλλά και για φορείς του επιχειρηματικού κόσμου, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιθυμούν να ενημερώνονται για τις ειδήσεις που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο. Με ένα «κλικ» στο http://www.eea.gr, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες, όπως:
Πώς υπολογίζεται το όριο ηλικίας
για τη συνταξιοδότηση από τον ΟΑΕΕ
Ο ΟΑΕΕ διευκρινίζει με ποιον τρόπο υπολογίζεται και γίνεται αποδεκτό το όριο ηλικίας που απαιτείται για τη συμπλήρωση του χρόνου συνταξιοδότησης. Τι πρέπει να γνωρίζετε.
Προτάσεις της ΕΣΕΕ
για τη ρευστότητα στην αγορά
Το πλέον κρίσιμο ζήτημα της αγοράς, τη ρευστότητα, θίγει με πέντε προτάσεις η ΕΣΕΕ. Τέθηκαν σε συζήτηση με τους φορείς της αγοράς, την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, το ΕΤΕΑΝ, την Task Force και το υπουργείο Ανάπτυξης. Δείτε τις προτάσεις. 
Ανησυχητική αύξηση
των ληξιπρόθεσμων οφειλών
Συναγερμός στο οικονομικό επιτελείο για τη δραματική αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών και ποιες είναι οι επιδόσεις των ελεγκτικών μηχανισμών.
Χωρίς σύνταξη
οι πολύτεκνοι συνταξιούχοι του δημοσίου
που συνέχισαν να εργάζονται
Με επιστροφή των συντάξεων από την ημερομηνία συνταξιοδότησής τους έως την ημερομηνία που θα τεθούν σε ισχύ οι νέες διατάξεις απειλούνται πολύτεκνοι συνταξιούχοι του δημοσίου. Η άνιση μεταχείριση των τελευταίων σε σχέση με τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα αποφασίστηκε να θεραπευτεί με σχέδιο νόμου, χωρίς όμως αναδρομική ισχύ.
Ακόμη...
- Νέες φήμες για μείωση συντάξεων του ΟΑΕΕ - Σε αφανισμό οδηγούνται τα πρατήρια τσιγάρων - Αλέξης Τσίπρας: Εχθρική προς τους μικρομεσαίους η κυβέρνηση- Στο νέο TAXIS οι περισσότερες ΔΟΥ - Διακοπές λειτουργίας του TAXISnet - EAEE: Μειωμένη κατά 13,2% εμφανίζεται η παράγωγη ασφαλίστρων - Πρόγραμμα μαθητείας αποφοίτων ΤΕ για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας - Σε διάλογο με την τρόικα ο ΦΠΑ στην εστίαση και ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο - Σε «ελεύθερους» επαγγελματίες οι έλεγχοι σύμφωνα με ΔΝΤ κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου