Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Παρουσιάζεται την Τετάρτη το ενδιαφέρον βιβλίο του Πάρι Κατσίβελου "Με Πυξίδα το Φως"

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 7:30’ μ.μ στο Δημαρχείο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10), πραγματοποιείται η παρουσίαση του βιβλίου «Με πυξίδα το Φως» (Εκδόσεις Λιβάνη), του ηθοποιού και καθηγητή Δραματικής Τέχνης Πάρι Κατσίβελου.
Το ταξίδι «Με Πυξίδα το Φως» είναι μια βιωματική, συγκλονιστική περιπλάνηση, με πολλές αναταράξεις και περιπέτειες στους ορατούς και αόρατους Κόσμους υπό το Φως της Ψυχής, που αγγίζουν τις σφαίρες του απίστευτου, αλλά δίνουν απαντήσεις και λύσεις σε ερωτήματα και προβλήματα υπαρξιακά που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο, ή ανοίγουν δρόμους σε αδιέξοδα ζωής που τον πνίγουν.
Η εκδήλωση της παρουσίασης θα αρχίσει με την προβολή σύντομης ταινίας με αποσπάσματα από παλαιότερα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, στα οποία συμμετείχε ο Πάρις Κατσίβελος ως ηθοποιός.
Για τον Πάρι Κατσίβελο θα μιλήσει η Μαρία Αλιφέρη, με την οποία υπήρξαν και συνεργάτες στο Θέατρο, ενώ για το βιβλίο θα αναθερθούν η Ιωάννα Μάστορα, συγγραφέας - διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και οι κ.κ. Γιώργος Καμπουράκης, αναπληρωτής καθηγητής Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ, διευθυντής του Εργαστηρίου Επικοινωνίας Ακουστικής και Τεχνολογίας ΜΜΕ και Ξενοφών Μουσάς, καθηγητής της Φυσικής του Διαστήματος, του ΕΚΠΑ, διευθυντής Εργαστηρίου Φυσικής και διευθυντής του Αστεροσκοπείου του ΕΚΠΑ.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης που είναι αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής, ενώ ο συγγραφέας θα τοποθετηθεί επί του έργου του και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.
>>> Ο Πάρις (Παρασκευάς) Κατσίβελος είναι ηθοποιός και καθηγητής Δραματικής Τέχνης. Έχει παίξει σε 22 θεατρικές και 43 τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες και σε αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές συνεχείας και αυτοτελείς. Υπήρξε μόνιμος εκφωνητής και επιμελητής των ραδιοφωνικών εκπομπών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για 28 χρόνια. Διδάσκει Υποκριτική, Αγωγή του Λόγου και Εξειδικευμένα Εργαστήρια Δραματικής Τέχνης σε Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης, Θεατρικά Εργαστήρια και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ερευνά και κινείται εκτός του χώρου του θεάτρου και του Ακαδημαϊκού του πεδίου, σε χώρους Φιλοσοφίας, Αυτογνωσίας και Εσωτερικής γνώσης από την εφηβεία του. Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τις Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» του αυστριακού πανεπιστημίου D.U.K., που υλοποιείται και στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου