Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους, ξυπνά μνήμες μαρτυρικών χρόνων για τον Ελληνισμό (2)

2η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Του 
Π. Λιβανίδη

Οι 
πολιτιστικές 
διαφορές

Εκτός όμως από το τι συμβολίζει – για τους Έλληνες με εθνική και πατριωτική συνείδηση – η ανέγερση ενός μουσουλμανικού τεμένους και μάλιστα πολύ μεγάλου , πολλαπλάσιου σε μέγεθος από κάθε μεγάλο Ορθόδοξο ιερό ναό που υπάρχει , προκύπτουν και άλλες πολύ μεγάλες επιπτώσεις πολιτιστικές αλλά ηθικές.
Το μεγάλο ποσοστό ύπαρξης μουσουλμάνων στην Ελλάδα εκτός μερικών περιοχών της Θράκης προέκυψε από την αθρόα και παράνομη εισροή λαθρομεταναστών από μουσουλμανικές χώρες με τις ευλογίες της « φίλης » και γείτονος χώρας Τουρκίας.
Ο μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων δεν προέκυψε γιατί οι Έλληνες αποφάσισαν να εξισλαμισθούν ξαφνικά , εθελοντικά και μαζικά. Είναι μουσουλμάνοι που ήρθαν παράνομα να εποικίσουν μια χώρα που είναι η καρδιά της Ορθοδοξίας και της Χριστιανικής Πίστης γενικότερα . Γιατί και ο πιο αδαής θα πρέπει να σκεφτεί γιατί τα ιερά ευαγγέλια είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα.
Είναι σαν Χριστιανοί διαφόρων δογμάτων , να πήγαιναν να εποικίσουν την Σαουδική Αραβία και να απαιτούσαν να κτισθεί τεράστιος μητροπολιτικός ναός. Πώς θα αντιδρούσαν οι μουσουλμάνοι κάτοικοι αυτής της χώρας που δεν σου επιτρέπουν ούτε σταυρό να φοράς δημόσια; Όχι στο να κτίσεις εκκλησία. Χωρίς να υπολογίσουμε τα μαρτύρια που έχει υποστεί το Ελληνικό έθνος στο παρελθόν για να εξισλαμιστεί.
Η ανέγερση τεμένους είναι ταυτόχρονα μια επιβράβευση της παρανομίας, αφού παράνομα έχουν εισέλθει στη χώρα μας και παράνομα συνεχίζει να ζεί στη χώρα χωρίς να έχουν υποστεί καμιά τιμωρία από τον νόμο όπως κανονικά θα έπρεπε.
Υπάρχουν όμως και μεγάλες κοινωνικές διαφορές αφού οι λαθρομετανάστες που προσδίδουν διαφορετική αξία στην ανθρώπινη ζωή. Έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής και πιστεύουν σε άλλους κώδικες κοινωνικής συμπεριφοράς, που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς που είναι αποδεκτοί από την Ελληνική κοινωνία. Όπως την κοινωνική θέση της γυναίκας και τον τρόπο ενδυμασίας της (ακρωτηριασμός γενετικών οργάνων, ενδυμασία μπούργκας κλπ.)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου