Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Το... "ταμπού" του Κυριάκου, είναι "κάπως" και οπωσδήποτε άσχετο με το επίπεδό του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει ως ισοδύναμο μέτρο για τις ελαφρύνσεις στην φορολογική πολιτική και τις ρυθμίσεις στα «κόκκινα δάνεια» την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων.
Μιλώντας στο «Bήμα Fm» ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά: «Αν σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο δημόσιο, η κυβέρνηση θα κερδίσει ένα σημαντικότατο διαπραγματευτικό όπλο, για να μπορέσει να πετύχει παρεμβάσεις και στη φορολογική πολιτική και σε ζητήματα που αφορούν την μεγαλύτερη πλειοψηφία των πολιτών όπως τα "κόκκινα δάνεια". Σε μία ουσιαστική διαπραγμάτευση δίνεις και παίρνεις», σημείωσε ο Κ. Μητσοτάκης. Πηγή: voria.gr
>>> Πολύ «σκληρή» κουβέντα από απόγονο πολιτικού ο οποίος συμμετείχε επί δεκαετίες λειτουργούσε εντός ενός πελατειακού κράτους. Εκτός αυτού κάτι τέτοιες δηλώσεις επιτρέπονται να γίνονται μόνον από ανθρώπους που στερούνται «ενσήμων» και από κάποιους άλλους «σπουδαγμένους». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επειδή δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα «εθνοφωστήρων» καλό θα ήταν να είναι πιό συνετός, γιατί εκτός των άλλων δεν μας έχει συνηθίσει σε μπαρούφες και... «ταμπού»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου