Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μαθήμα αξιοπρέπειας και ευθιξίας από τον Βασίλη Κικίλια - Είπε "ντρέπομαι" για τον θάνατο των φοιτητών και αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό "Σκάϊ"


Είναι η πρώτη φορά που αποχωρεί πολιτικός από τηλεοπτική εκπομπή για λόγους ευθιξίας και όχι μετά από καυγά.
«Ντρέπομαι» είπε, ο Βασίλης Κικίλιας, βλέποντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά τους γονείς των φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα, χωρίς καμμία συμπαράσταση να κλαίνε έξω από το νοσοκομείο και να μην έχουν χρήματα να θάψουν τα παιδιά τους.
Κάποιοι πήγαν στο νοσοκομείο με δανεικά και κάποιοι για λόγους οικονομικούς ξενυχτάνε όρθιοι έξω από την εντατική.
«Ντρέπομαι» είπε ο Κικίλιας. «Πού είναι οι κοινωνικές υπηρεσίες της Πολιτείας και του Δήμου. Πάω εγώ που είμαι γιατρός να βοηθήσω και θα κινητοποιήσω το υπουργείο Υγείας. Αυτό είναι το χρέος μου!». Μπράβο του.

>>> Ως φαίνεται το ύψος του Βασίλη Κικίλια είναι πολύ περισσότερο από 2 μ. και η αξιοπρεπής στάση που έδειξε χθες αυτός ο πολιτικός, είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Το δε «ντρέπομαι» που εκστόμησε, τον ανεβάζει πολύ ψηλά. Και ψηλότερα, επειδή αυτή η λέξη δεν ακούστηκε από άλλους οι οποίοι -εμμέσως πλην σαφέστατα- έπρεπε να είχαν παραιτηθεί. Αλλά οι λέξεις «ντροπή» και «συγγνώμη», εκστομούνται από ανώτερους ανθρώπους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου