Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Έπρεπε να φύγει η "ψυχούλα" του κοριτσιού, για να θυμηθούμε τα κυκλώματα. Γιατί ρε γαμώ 'το!

Κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων παιδιών βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, πίσω από την τραγική ιστορία του 11χρονου κοριτσιού των φαναριών που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα το οποίο συνέβη προ ημερών στη Θεσσαλονίκη όταν το χτύπησε λεωφορείο, καθώς διέσχιζε το δρόμο πάνω στο ποδήλατό του.
Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις, καθώς η σορός του άτυχου κοριτσιού βρισκόταν στα αζήτητα για πέντε ολόκληρες μέρες, ενώ κανένας από τους συγγενείς του δεν είχε ενδιαφερθεί, για να την παραλάβει.
Το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ερευνά την υπόθεση σε συνεργασία με τις βουλγαρικές αρχές εντόπισε τον πατέρα του άτυχου κοριτσιού στη Σόφια, όμως ούτε εκείνος έδειξε ενδιαφέρον για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, ενώ τώρα αναζητείται μέσω της Interpol η μητέρα του, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Γαλλία. Οι Αρχές πιστεύουν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας παιδιών.
>>> Πόσο ανύποπτες μπορεί να είναι οι αρμόδιες αρχές, όταν δεν αντιλαμβάνονται ότι πίσω από κάθε παιδί των φαναριών και γενικά πίσω από κάθε ζητιάνο υπάρχουν κυκλώματα; Ίσως και κυκλώματα, από ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας; Οι εν λόγω «επιχειρήσεις» είναι πολύ παλιά «ιστορία» και δεν δικαιολογείται η όποια έκπληξη από τις διωκτικές αρχές, μετά από κάποιο περιστατικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου