Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Απέτυχε απόπειρα αναπήρων να καταλύσουν το καθεστώς!.. Όταν η ντροπή δεν έχει όρια...

Το "περιστατικό" είναι από άλλη απόπειρα κατάλυσης της εννόμου τάξεως
από άτομα με ειδικές ανάγκες. Αξιοθαύμαστη η λεβεντιά των αστυνομικών.
Επικίνδυνα άτομα με αναπηρία, για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, κυκλοφορούν αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και απειλούν το καθεστώς. 
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ανάμεσα στα αναπηρικά αμαξίδια υπάρχουν και καροτσάκια με τελευταίου τύπου οπλικό σύστημα (εκτόξευση ρουκετών κ.ά.) και θα ζήλευε και ο Τζαίημς Μποντ! 
Τα αμαξίδια αυτά, συνοδεύονται από ακρωτηριασμένα άτομα των οποίων οι πατερίτσες φέρουν πολλαπλής χρήσεως εκτοξευτήρες βελών 10 cm. και σφαιρών 9 mm.
Προ αυτού, η πολιτεία έχει παρατάξει πλήρως εξοπλισμένους άνδρες των ΜΑΤ, για να προστατεύσουν το Κοινοβούλιο. 
Μάλιστα, ο τυφλός πρόεδρός τους επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο της Βουλής, με σκοπό την εισβολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού, αλλά η παράνομη ενέργεια απετράπη από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. 
Παρά την αναστάτωση που επεκράτησε, η αστυνομία δεν έκανε χρήση χημικών, χωρίς αυτό να αποκλείεται, στην περίπτωση που οι ανάπηροι επιμένουν σε παράλογα αναρχοκομμουνιστικά αιτήματα.
>>> Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που Αθήνα ζει αυτή την διπλή ξεφτίλα. Από τη μια οι ανάπηροι στους δρόμους και από την άλλη να καλούνται τα ΜΑΤ για να προστατευτεί η δημόσια τάξη από άτομα με ειδικές ανάγκες. Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου