Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Έλενα Παναρίτη: Η "λίστα Λαγκάρντ" δεν είναι δημόσιο έγγραφο, διότι δεν πρωτοκολλήθηκε! Οπότε;


Η ελληνική πολιτική σκηνή είχε που δεν είχε να δείξει αρκετές ψύχραιμες φωνές, ήρθε τώρα και η «λίστα Λαγκάρντ» για ν’ αρχίσουμε τους... καλαματιανούς!
Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος νομικές γνώσεις, ούτε η καχυποψία του να υπερβαίνει της λογικής του, για να ζαλίζεται με τα όσα ακούγονται και γράφονται γύρω από την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ».
Προς τα πού πάει οδεύει άραγε αυτή η υπόθεση; Ας πάρουμε μία γεύση από δύο ειδησούλες και εφ’ όσον μας κάνουν να υποπτευθούμε τίποτε, ας πάρουμε και… δουλειά για το καφενείο.
Είδηση 1.
Για απόκρυψη της «λίστας Λαγκάρντ» κατηγόρησε ευθέως τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο βουλευτής  Θόδωρος Παρασκευόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) μιλώντας στον «Σκάϊ». Είπε: «Πήρε δημόσιο έγγραφο και το έκρυψε ο Βενιζέλος. Και οι κ.κ. Διώτης και Καπελέρης έχουν ευθύνες. Όλοι μαζί προσπαθούσαν να το κρύψουν».
Είδηση 2.
Η οικονομολόγος Έλενα Παναρίτη (ΠΑΣΟΚ), σε δηλώσεις της στον «Alpha», για «λίστα Λαγκάρντ», μεταξύ άλλων είπε: «Γίνεται ένα παιχνίδι πολύ παράξενο. Πρέπει να το προσέξουμε αυτό». Και τόνισε ιδιαίτερα πως η παλαιά «λίστα Λαγκάρντ» δεν είναι δημόσιο έγγραφο, επειδή δεν πρωτοκολλήθηκε.
Που σημαίνει, ότι μάλλον δεν υπάρχει και αδίκημα! Νομική άποψη ή απλώς «κατραπακιά»; Ωραίο θέμα για μαχητικές τηλεοπτικές στιγμές… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου