Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Video ΣΟΚ!.. Προαναγγελία αυτοκτονίας 75χρονου αναπήρου για οικονομικούς λόγους


Σοκ έχει προκαλέσει το δράμα ενός 75χρονου με αναπηρία, ο οποίος προανήγγειλε την αυτοκτονία του για οικονομικούς λόγους.
Μέσα από αλλεπάλληλες αναρτήσεις του στο Youtube, με φωνή τρεμάμενη, περιγράφει την τραγική καθημερινότητά του καθώς όπως λέει δεν έχει κανένα εισόδημα και τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του ζουν από τα ελάχιστα τρόφιμα που παίρνουν από την εκκλησία.
«Ζήτησα βοήθεια από παντού και μου την αρνήθηκαν. Είμαι σε απελπιστική κατάσταση. Δεν θέλω να γίνω αυτόχειρας. Βοηθήστε με να επιβιώσω και να ξεπεράσω το μαρτύριό μου», λέει σε μία από τις αναρτήσεις του.
Όμως, αυτή την  κραυγή απελπισίας του 75χρονου από το Καματερό την έμαθε η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατάφερε να αποτρέψει την αυτοκτονία του. Ο 75χρονος οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου βρίσκεται σε καταστολή.
Πηγή: crime.gr
>>> Αυτό το video ίσως θα πρέπει να προβληθεί στην αίθουσα της Βουλής, λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία για τα μέτρα. Είναι μία ευκαιρία για να πληροφορηθούν οι κυβερνώντες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο λαός μας. Και υπ' όψιν: Οι πολίτες θα... προσμετρήσουν αναλόγως την κάθε ψήφο! Οψόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου