Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ρόδη Κράτσα: Βελτίωση συνθηκών για έναρξη επιχειρήσεων

Με τίτλο "Η Ελλάδα προχωρεί και ανεβαίνει" η ευρωβουλευτής (ΝΔ) και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρόδη Κράτσα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σύμφωνα με το δείκτη Doing Business 2013 της Παγκόσμιας Τράπεζας η χώρα μας βρίσκεται μεταξύ των 10 κρατών που κατέγραψαν το 2012 τη μεγαλύτερη βελτίωση των συνθηκών για την έναρξη επιχειρήσεων. Οι προσπάθειές μας λοιπόν αποδίδουν. Είναι ενθαρρυντικό για τους Έλληνες αλλά και για τους διεθνείς επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν, αλλά φοβούνται. Η μεταστροφή του εσωτερικού και εξωτερικού κλίματος για την Ελλάδα βασίζεται σε πολλούς παράγοντες και χρειάζονται πολλά θετικά αποτελέσματα ακόμη».
>>> Μήπως εκσυγχρονίστηκε το φορολογικό καθεστώς και δεν μας το είπαν; 'Η μήπως αποτελεί μελλοντική πρόβλεψη, για την περίπτωση που θα περάσουν τα εργασιακά; Ίσως να πρόκειται περί ασκήσεως επί χάρτου, από προπτυχιακούς οικονομολόγους του... Sesoula Univercity! Πλάκα-πλάκα, πού είδανε τη μεγαλύτερη βελτίωση των συνθηκών για την έναρξη επιχειρήσεων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου