Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στα ΜΜΕ - Η τροπολογία δεν πέρασε!

Πηγή φωτογραφίας: Newsbomb.gr 

Γενική απεργία στα ΜΜΕ κηρύχθηκε σήμερα, επειδή χθες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αιφνιδίως κατέθεσε τροπολογία, με την οποία οι κλάδοι Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΤΑΠ ΜΜΕ) εντάσσονται βιαίως στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) μαζί με την περιουσία τους.
Από το πρωί οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ κινητοποιήθηκαν, η ψήφιση στη Βουλή έγινε προ ολίγου και η τροπολογία δεν πέρασε, με ψήφους 143 κατά, 136 υπέρ και 14 «παρών»!
Με από αυτό το «χαστούκι» στην κυβέρνηση, συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για τα περαιτέρω…
Συμπέρασμα: Οι κινητοποιήσεις κάνουν καλό
Και... 
Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ψυχικού πέρασε τη νύχτα του ο Σπύρος Καρατζαφέρης μετά τη χθεσινή σύλληψη του και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όμως λόγω της αυριανής απεργίας των δικηγόρων αναμένεται να παραμείνει κρατούμενος, έως ότου οριστεί δικάσιμος και ίσως αφεθεί ελεύθερος.
Τι συνέβη… Χθες, σύμφωνα με το spirospero.gr, ο Σπύρος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του ΑΡΤ TV, ανακοίνωσε ότι τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα έχει στα χέρια του. Ο Σπ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο και κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Λίγο αργότερα, αφού δεν έγινε αυτό, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη. Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής του και αφού ο συνάδελφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, βάσει παλαιότερου εντάλματος για την υπόθεση Γιοσάκη (!), όπως είπε ο ίδιος σε έκτακτη εκπομπή που έκανε ο αδερφός του και πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης στο ΑΡΤ TV.
>>> Έως ότου ανασταλεί η Γενική Απεργία, δεν θα γίνει καμμία άλλη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου