Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Να συσταθεί νέο σώμα στην ΕΛ.ΑΣ για τους "επώνυμους"

Πολύς λόγος για τους 1.500 αστυνομικούς που πρέπει να αποσπαστούν από την ασφάλεια των «επωνύμων» και να ενταχθούν στις δυνάμεις της ΕΛΑΣ, υπέρ των… «ανωνύμων». 
Λίγο δύσκολο το εγχείρημα για τον κ. Δένδια και γι’ αυτό τον λόγο η κυβέρνηση μπορεί με μία κίνηση να ικανοποιήσει τους πάντες! Επιπλέον να εισρεύσει και λίγο παραδάκι στα κρατικά ταμεία... 
Κι αυτό μπορεί να γίνει με την σύσταση ενός νέου σώματος της ΕΛ.ΑΣ, του οποίου τα στελέχη θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στη φύλαξη «προσωπικοτήτων». Με μία αμοιβή, προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο διπλάσιο του μισθού ενός αστυνομικού, ώστε και ο μισθός του αστυνομικού να καλύπτεται, αλλά και το κράτος να έχει κάποιο εισόδημα. 
Με αυτόν τον τρόπο, θα αφήσουμε τις γκρίνιες εμείς οι « ανώνυμοι», θα σταματήσουν κάποιοι αστυνομικοί να χρησιμοποιούνται ως ορντινάντσες της κάθε «καρακαλτάκας» και ο καθένας που θα θέλει προστασία για τη ζωή του, θα έχει δίπλα του όσους νόμιμα ένοπλους σωματοφύλακες θέλει. Και... τέλος ο «πονοκέφαλος» του υπουργού!

1 σχόλιο:

  1. Δύσκολο το βλέπω, και εμπεριέχει τον κίνδυνο να αποκτήσουν οι "επώνυμοι" προσωπικούς στρατούς, κι άντε να τα βάλεις μαζί τους. Να γίνει ίσως σώμα που να ασχολείται με τις παρανομίες των "επωνύμων", αυτό μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή