Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Εκλογές παρουσία ξένων παραγόντων...

Εκλογές έχουμε σε λιγότερο από 48 ώρες και όσο πλησιάζει η στιγμή που ο Έλληνας θα πλησιάσει την κάλπη, τόσο και ενισχύονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχεται, μην τυχόν και ψηφίσει "αντιμνημονιακά". 
Τον άχαρο αυτόν ρόλο έχουν αναλάβει εργολαβικά και ξεδιάντροπα κάποια Μέσα και κάποιοι "συνάδελφοι", οι οποίοι πριν καλά-καλά μάθουν να γράφουν μονόστηλα, άρχισαν να κάνουν πολιτικές αναλύσεις και να γίνονται... Γεωργαλάδες! 
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα αποτελέσματα είναι εντελώς αντίθετα από τα προσδοκώμενα! Ίσως να το κάνουν... επίτηδες, αλλά αποκλείεται, διότι χρειάζονται ειδικές γνώσεις! 
Α, τι λέγαμε; Ότι πλησιάζει η ώρα της κάλπης... 
Άσχετα με το τι θα ψηφίσει κανείς, το σίγουρο είναι ένα: 
Το όποιο αποτέλεσμα θα είναι θετικό για την Ελλάδα. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Η τρομοκρατία "σκυμμένων" και "προσκυνημένων" δεν περάσει! 
Μπορεί η Ελλάδα να "βλέπει" ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ο ξένος παράγοντας "παίζει" τόσο ανοιχτά σε προεκλογική περίοδο. Ποιός φανταζόταν ότι η χώρα μας θα απασχολούσε τόσο πολύ ξένες υπηρεσίες και θα ήταν στο επίκεντρο των εξελίξεων που άρχισαν να δρομολογούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση... 
Και όποιος δεν κατάλαβε τι συμβαίνει σήμερα στην ΕΕ, ας προσέξει ιδιαίτερα την συνέντευξη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολλάντ, που έδωσε στην Όλγα Τρέμη, στο σημείο όπου μιλάει περί Ευρώπης. Κάτι το οποίο δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από "αναλυτές"... 
Από τη Δευτέρα η Ελλάδα αλλάζει. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, που ακόμη και οι πρωταγωνιστές του Μνημονίου, μιλάνε σήμερα για αναδιαπραγμάτευση. Οπότε όποιο κόμμα και αν εκλεγεί, ας αναμένονται εξελίξεις προς το καλύτερο. Και είπαμε: Η τρομοκρατία δεν περνάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου