Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ελευθεριότητα πορνοβοσκών σε "οροθετικό" κράτος

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 5 ιερόδουλων, οι οποίες, έπειτα από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, διαπιστώθηκε ότι είναι οροθετικές. 
Οι πέντε γυναίκες -τρεις Ελληνίδες, μία Βουλγάρα και μία Ρωσίδα- παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. 
Αύριο απολογούνται, επίσης για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα, οι άλλες 11 οροθετικές ιερόδουλες.
Εν ολίγοις, η πολιτεία πρέπει να αισθάνεται... ικανοποιημένη με την τιμωρία αυτών των άρρωστων και άμοιρων "κοριτσιών", με την ποινική καταδίκη τους και τη δημοσίευση των ονομάτων τους, έτσι για να στιγματίζεται και ολόκληρο το σόϊ τους!
Όσον αφορά τους νταβατζήδες και οποιονδήποτε άλλον πορνοβοσκό (με οποιαδήποτε ιδιότητα!), συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Οι μεν νταβατζήδες για να συνεχίζουν να βγάζουν στην πιάτσα κορίτσια-θύματα "ενός κατώτερου θεού" και να ανοίγουν με πλήρη άνεση οίκους ανοχής και κάποιοι άλλοι... "ιερόδουλοι", να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν την κοινωνία.
Ιδού, τρεις "απορίες" που χρήζουν εισαγγελικής έρευνας:
Ποιός επιτρέπει την ανεξέλεγκτη λειτουργία των οίκων ανοχής της Αθήνας; 
Ποιός επιτρέπει την άνευ ελέγχου προσφορά "υπηρεσιών" από εκδιδόμενες χωρίς πιστοποιητικά υγείας;
Ποιός κλείνει τα μάτια τόσα χρόνια σε αυτό το απέραντο μπουρδέλο, όπως έχουν μετατρέψει την πρωτεύουσα;
Άραγε,  με το να ζητηθούν ποινικές ευθύνες από αυτά τα καημένα τα "κορίτσια" θα παύσει το πρόβλημα; Μήπως το "οροθετικό" κράτος θα πρέπει να ψαχτεί για τις αιτίες οι οποίες "επιτρέπουν" στην πορνεία και στα ναρκωτικά να "προχωρούν"... αγκαζέ στα αθηναϊκά πεζοδρόμια; 
Εκτός από λόγια, προγράμματα και "θα", ποιός ασχολήθηκε ουσιαστικά με το θέμα της πορνείας; Ουδείς! Και η "μπουρδελότσαρκα" καλά κρατεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου