Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Διάσπαση στο "Άρμα Πολιτών"

  Διάσπαση στον χώρο του «Άρματος Πολιτών», μετά την ανακοίνωση για συμπόρευση της Κίνησης του Γιάννη Δημαρά με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.   
  Συγκεκριμένα, σε σχετική καταγγελία προέβη ο Στάθης Παναγούλης, επικαλούμενος ότι εκπροσωπεί την πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας Άρματος Πολιτών. 
  Την καταγγελία συνυπογράφουν και τα στελέχη Νάσος Αθανασίου, Σταύρος Τασιόπουλος, Αλέξης Χαλαζιάς, Σωτήρης Κοντονάσιος, Κώστας Σιδηρόπουλος, Κώστας Καραχάλιος, Σπύρος Ζαβιτσάνος, Γεωργία Γεννιά και Διομήδης Στάθης
  Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: « Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο ‘’αντιμνημονιακό’’ μανδύα να διασώσουν την δική τους ‘’πατρίδα’’ χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό». Και τονίζεται: 
  «Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους». 
  Επειδή τα «μεγάλα» ΜΜΕ δεν… πολυασχολούνται με τις «αντιμνημονιακές» κινήσεις, το «Εδώ Αθήναι» θα προσπαθήσει να κρατά ενημερωμένους τους επισκέπτες του, γύρω από τις εξελίξεις που σημειώνονται κυρίως στους χώρους των «μικρών» κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου