Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η επίθεση στον Ευθυμίου έγινε σε 'μένα και σε 'σένα!

Η επίθεση που δέχτηκε από Χρυσαυγίτες ο Πέτρος Ευθυμίου, αφορά τον κάθε πολιτικό, τον κάθε πολίτη, που πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, που σέβεται τη Δημοκρατία μας και που έχει ένα ίχνος αξιοπρέπειας. 
Άσχετα με τα πολιτικά πιστεύω, άσχετα με τις προσωπικές σχέσεις, άσχετα με οποιοδήποτε αντίθετο συναίσθημα για το πρόσωπο του εν λόγω βουλευτή του Πα.Σο.Κ, ο Πέτρος Ευθυμίου έλαχε να είναι το θύμα μίας καθαρά ναζιστικού τύπου επίθεσης, που μάλιστα έγινε ανήμερα της αποφράδας επετείου της 21ης Απριλίου και αμέσως μετά από συγκέντρωση οπαδών του καθεστώτος των «προσκυνημένων» και σκυμμένων «αξιωματικών». 
Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε γι’ αυτή την επίθεση και να μην έχουμε την εντύπωση ότι το «γιαούρτωμα» έγινε από διαμαρτυρόμενους αγανακτισμένους, επειδή το κόμμα του κ. Ευθυμίου συμμετείχε ενεργά ώστε η χώρα να περιέλθει σε αυτή την κατάσταση. 
Κάθε άλλο, διότι οι «λεβέντες» (που επιτέθηκαν και στους θαμώνες της καφετέριας!), δεν πρέπει να έχουν διαφορές με την τρόϊκα, καθώς οι «εθνοσωτήρες» τους, έκαναν το πραξικόπημα για το ξεπούλημα της πατρίδας μας. Ήταν από τότε... τροϊκανοί! Απλά οι Χρυσαυγίτες, βρήκαν την ευκαιρία να πλήξουν το δημοκρατικό καθεστώς και όπως πάντα με θρασύδειλο τρόπο. 
 Εν κατακλείδι, τα συνθήματα που κυριάρχησαν και μόνον («Αλήτες, προδότες, πολιτικοί» και «Κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες») λένε πολλά… Ο δε αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, δήλωσε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό: «Επειδή εβράχη, εάν εβράχη, ο κ. Ευθυμίου δεν το γνωρίζω. Στο κάτω-κάτω της γραφής καλό καιρό έχουμε, ζέστη, τον δροσίσανε!». 
Η εκπρόσωπος του Πα.Σο.Κ. Φώφη Γεννηματά, μεταξύ άλλων δήλωσε σχετικά με το γεγονός αυτό: 
«Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη δημιουργία μετώπου για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το “αυγό του φιδιού”».
Ποιός εκκολάπτει τόσα χρόνια το «αυγό του φιδιού» κυρία Γεννηματά και ποιός «δημιουργεί» την κάθε «Χρυσή Αυγή»; Μην σας φαίνονται περίεργα αυτά τα... περιστατικά. Τώρα αρχίζουν να ξεπληρώνονται τα «γραμμάτια» και το ατύχημα στην υπόθεση είναι πως πάνω στην ασυδοσία στελεχών σας που πρόδωσαν το λαϊκό κίνημα και το ίδιο το Πα.Σο.Κ, "πατάει" το κάθε φασιστάκι για να επιτεθεί κατά του κοινοβουλευτισμού. 
Δυστυχώς, κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάντια του Κινήματος. Ότι όπως η Χούντα με τις πολιτικές της είχε γίνει «βιομηχανία παραγωγής κομμουνιστών», το Πα.Σο.Κ με την αδηφαγία κάποιων θα εξελισσόταν σε «βιομηχανία παραγωγής ναζιστών»...

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα φίλε Παντελή
    Ωραία τα λες και η ευθύνη για το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" βαρύνει όλους τους άχρηστους πολιτικούς που βρωμίζουν την πατρίδα μας. Ο Θεός να μας φυλάει τι έχει να γίνει αν ο Μιχαλολιάκος και τα καθάρματα που σέρνει πίσω του βρεθούν στην Βουλή. Το φαντάζεσαι;
    Νάσαι καλά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή