Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Συμπτωματικά... και σήμερα λέμε: Κάτω η Χούντα!

Του αξέχαστου Μέντη Μποσταντζόγλου.
"Μαύρη" η σημερινή επέτειος και… κατράμι, εάν λάβει κανείς υπ’ όψιν πως όσες δημοκρατικές κατακτήσεις πέτυχε μέχρι σήμερα ο λαός μας, ήρθε και τις καταργεί σταδιακά, μία χειρότερη Χούντα, όπως είναι αυτή που χωρίς τανκς και δίχως "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", εξαθλιώνει τον Έλληνα και αφαιρεί τα όνειρα από τα παιδιά του. 
Και τότε εκλογές περιμέναμε, με μία σαρωτική νίκη του Γέρου της Δημοκρατίας… 
Και τώρα για εκλογές πάμε, περιμένοντας μία συντριπτική νίκη από πολιτικές δυνάμεις με αξιοπρέπεια. 
Εκείνες οι εκλογές δεν ήρθαν, καθώς κάποιους δεν βόλευε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Έτσι, βρέθηκαν κάτι "άτομα" του στρατεύματος, που καταπάτησαν τον όρκο τους και δέχθηκαν να γίνουν οι "φονιάδες" της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Με τα γνωστά και τραγικά αποτελέσματα, κυρίως στην Κύπρο μας. 
Ας προσέξουμε για τις προσκείμενες εκλογές, διότι το "συγγνώμη λάθος" δεν αναγνωρίζεται… 
Η βία και η νοθεία έχουν αλλάξει μορφές και τώρα γίνονται "επιστημονικά". 
Γιατί, νοθεία είναι όταν σε "βομβαρδίζουν" με την προπαγάνδα "μεγάλων" κομμάτων και βία είναι όταν σε τρομοκρατούν πως εάν δεν τους ψηφίσεις θα… πτωχεύσουμε! 
Ο λαός να μην πέφτει θύμα απειλών. Δεν του πρέπει, όταν έχει τέτοια παλικάρια και κορίτσια που μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε απειλήσει τη λαϊκή θέληση! 
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου, θα πρέπει να είναι η "ταφόπετρα" της τελευταίας 45ετίας, για να ξεκινήσει η χώρα μία διαφορετική πολιτική. Όχι με "μπροστάρηδες" εκείνους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, αλλά με αγνούς πατριώτες που έχουν να δείξουν όλοι οι κομματικοί χώροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου