Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κυρ. Μητσοτάκης: «Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!»…

«Το σύστημα που χτίζεται γύρω από τον κ. Βενιζέλο έχει βαθύ πράσινο χρώμα. Πιστεύω δηλαδή ότι το ΠΑΣΟΚ θα παίξει ένα παιχνίδι σκληρής κομματικής συσπείρωσης με όρους του παρελθόντος, που δεν ταιριάζει στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που περνάει η πατρίδα μας». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό «Σκάϊ» και στην «Πρώτη Γραμμή» (Β. Λυριτζής - Δ. Οικονόμου).
Ακόμη ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν την ίδια ιστορία και πολύ περισσότερο τις ίδιες απόψεις για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και μπρός», ενώ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «χρειάζεται να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στις διαρθρωτικές αλλαγές και στην τόνωση του ιδιωτικού τομέα, κάτι που το ΠΑΣΟΚ στήριξε στα λόγια και όχι στην πράξη».
Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε την πλήρη αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, η οποία θα περιλαμβάνει «τη ριζική αναδιάρθρωση του αναποτελεσματικού και εν πολλοίς διεφθαρμένου φοροεισπρακτικού μηχανισμού, την απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας και τη μείωση των φορολογικών συντελεστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου