Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Όλοι να υπογράψουμε!

ΠΡΟΣ 
ΔΙΑΔΟΣΗ για ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Όποιος διάβασε την παρακάτω είδηση, θα είδε ότι υπάρχουν άξιοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, που τάσσονται υπέρ των γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα. Δηλαδή, η κυβέρνηση του Βερολίνου να πληρώσει το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις, που είναι ανάλογες με τα εγκλήματα, τις υλικές ζημιές και τις λεηλασίες που διέπραξαν στην πατρίδα μας τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.
Ενώ οι Γερμανοί έχουν αποζημιώσει όλες τις χώρες, στην Ελλάδα δεν έχουν δώσει ούτε μάρκο, επειδή δεν το απαίτησαν οι ελληνικές κυβερνήσεις! Το «γιατί» το υποπτεύονται οι… καχύποπτοι από τους οποίους περιμένουν αποδείξεις οι… ανύποπτοι!
Εν τω μεταξύ, άρχισε να δείχνεται ανταπόκριση στην προσπάθεια που γίνεται από Έλληνες πανεπιστημιακούς καθηγητές του εξωτερικού, οι οποίοι δημιούργησαν μία ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύεται ένα Αίτημα για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Με απλά λόγια παρουσιάζεται το πρόβλημα ρεαλιστικά, όπως και οι απαιτήσεις που έχει η Ελλάδα από τη Γερμανία. Και ζητούνται υπογραφές, προκειμένου να κατατεθούν εκεί όπου καλά γνωρίζουν οι ομογενείς καθηγητές πανεπιστημίου.
Με ένα κλικ στην ιστοσελίδα www.greece.org/blogs/wwii/, μπορεί να συμμετάσχει ο κάθε Έλληνας ή φιλέλληνας σε αυτή την προσπάθεια τού Φόρουμ Hellenic Professors and PhDs (Έλληνες Καθηγητές Πανεπιστημίoυ και Διδάκτορες).
Και…
Γίνεται ιδιαίτερη παράκληση σε συναδέλφους για την προώθηση αυτής της προσπάθειας, καθ’ όσον δείχνει να είναι σοβαρή και ρεαλιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου