Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ένας "άλλος" Γ. Παπακωνσταντίνου


Όταν δεν υπάρχει "στρατευμένη" γνώμη για κάποιο θέμα, τότε οι απόψεις είναι πολλές και διάφορες. Αυτό ως πρόλογος, για τη σημερινή παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στο "Καλημέρα Ελλάδα" (ΑΝΤ1).
Ήταν ένα "άγριο" πρωινό για τον κ. Παπακωνσταντίνου, που απέναντί του εκτός από τον... θυμωμένο συνάδελφο, είχε και τον τ. πρύτανη και καθηγητή στο ΕΚΠΑ κ. Κοντογεώργη, ο οποίος υπήρξε αρκετά αυστηρός και επιθετικός με τον υπουργό εκσφενδονίζοντας διάφορα εύλογα "κατηγορώ" για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. 
Από την πλευρά του ο Γ. Παπακωνσταντίνου, με "κοφτές" κουβέντες προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών, π.χ. για την έλευση του ΔΝΤ, και με όσα είπε κατάφερε να προβάλλει την εικόνα του υπεύθυνου υπουργού Οικονομίας ο οποίος δεν "πούλησε" την πατρίδα, αλλά προσπάθησε να μην πέσουμε στα χειρότερα.
Με δυό λόγια ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ίσως για πρώτη φορά υπήρξε τόσο άμεσος και οπωσδήποτε για πρώτη φορά κατάφερε να αναβαθμίσει το "ίματζ" του.
Επειδή έχουν γραφτεί και ειπωθεί διαφορετικές απόψεις, κρίνεται ως απαραίτητο το κλικ για να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος την εν λόγω εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου