Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η Αθήνα, δεν κάηκε τυχαία...

Μια νέα σελίδα άνοιξε τα μεσάνυχτα για την Ελλάδα και η μέρα ήρθε να "δει" μiα Αθήνα κατεστραμμένη και περιουσίες που έγιναν καπνός, επειδή κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν τάβλι στις πλάτες του λαού. Για να λέμε τα πράγματα με το "όνομά" τους, οι κουκουλοφόροι ήταν απλώς τα εκτελεστικά όργανα ή ακόμη και οι φυσικοί αυτουργοί αυτής της καταστροφής. Αλλά οι ηθικοί αυτουργοί, δεν είναι μόνον εκείνοι που τους οργάνωσαν, τους εκπαίδευσαν και τους κατηύθυναν, αλλά και όσοι που με τις πράξεις τους που "άναψαν το φυτίλι". Οι οποίοι, όχι μόνον παραμένουν στο απυρόβλητο, αλλά έχουν το θράσος χιλίων πιθήκων για να κρίνουν και να κατακρίνουν.
Μια νέα σελίδα γύρισε για την Ελλάδα και επειδή αυτή η σελίδα είναι "μαύρη" και δεν γράφει πουθενά τη λέξη "ελπίδα". Εδώ είναι ο κίνδυνος για κάθε λαμόγιο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, διότι κανείς δεν δέχεται να είναι εξαθλιωμένος και απέναντί του να βλέπει τον κάθε αλήτη να χαίρεται τα "λύτρα" και να εκφράζει απόψεις, για τη δημόσια ζωή.
Μια νέα σελίδα έχει ανοίξει για την Ελλάδα και όποιος δεν δώσει σημασία γι’ αυτά που αναφέρονται ανάμεσα στις αράδες της, τότε ας μην πει ότι του... φταίει το Σύστημα, διότι η σαθρή καθεστηκυία τάξη διατηρείται και συντηρείται από την αδιαφορία και την ανοχή του πολίτη.
Μια νέα σελίδα άνοιξε τα μεσάνυχτα για την Ελλάδα και όποιος δεν το κατάλαβε, ας... χορέψει κανέναν καλαματιανό!
ΆσχετοΑφού υπάρχει τόσο μεγάλη κατανάλωση "χημικών", γιατί να τα εισάγουμε και να μην τα παράγουμε εμείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου