Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Στο υπουργείο... Προνοίας ο κ. Παπουτσής!

"Καλημέρα" στη νέα περίοδο των λαϊκών κινητοποιήσεων είπαν χθες (μόνον) εκατοντάδες πολίτες, με μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος την οποία διέλυσε η αστυνομία.
Δηλαδή εργαζόμενοι αγανακτισμένοι (αστυνομικοί) κλήθηκαν να διαλύσουν συγκέντρωση εργαζομένων και ανέργων (πολιτών). Αυτό είναι κάτι, το οποίο δεν έχει λάβει υπ’ όψιν του ο... Ιαβέρης της υπόθεσης κ. Παπουτσής. Ότι δηλαδή οι άνδρες της ΕΛΑΣ, αφ' ενός δεν είναι "μαντρόσκυλα" και αφ' ετέρου έχουν κι αυτοί μισθούς πείνας και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.
Μετά την τόση... θαυμαστή θητεία του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (;) ο κ. Παπουτσής ως φαίνεται έχει αποκτήσει την «μπάτσικη» νοοτροπία ενεργώντας προνοιακά όπως ο περιβόητος ασφαλίτης κ. Λάμπρου της οδού Μπουμπουλίνας... Και αν δεν έχει ακουστά τον περί ου, ο εν λόγω «κύριος» φρόντιζε με... διάφορους τρόπους, ώστε να μην ενεργοποιηθεί κάποιος ύποπτος και κατά τη γνώμη του εν δυνάμει αντικαθεστωτικός.
Παρομοίως ενήργησε σήμερα και ο κ. Παπουτσής! Διέλυσε μία συγκέντρωση ολίγων πολιτών, προκειμένου να φοβηθούν οι άλλοι και να σκεφθούν πολύ, πριν κινητοποιηθούνΌπως π.χ. κατά την Παναττική απεργία της 17ης Ιανουαρίου (Τρίτη)...
Ίσως, ο επί της "δημόσιας τάξης" υπουργός κ. Παπουτσής, να κλείνει τα μάτια στην τραγική πραγματικότητα, να μην γνωρίζει τι σημαίνει να "γυαλίζει το μάτι" σου από τη στέρηση και να μην αντιλαμβάνεται ποιά ακριβώς είναι η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις ή ιστορικές αναδρομές, προκειμένου να μαντέψει κανείς το αύριο μιάς χώρας, όταν η εξουσία σκληραίνει τη στάση της έναντι του λαού και μεγεθύνει τους όγκους τού "στρουθοκαμηλισμού" του "ετσιθελισμού" και της "γαϊδουριάς" της. Υπάρχει μία "νεοπλασία" στο σύστημα και μακάρι να μην έχουμε "μεταστάσεις", γιατί τότε... "καληνύχτα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου