Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο κ. Θέος, οι "φλούφληδες" κι εμείς οι… θνήτοι!

Η αποκάλυψη της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" για την περίπτωση του Κώστα Θέου, ίσως θα πρέπει να κάνει τον κ. Παπανδρέου να κρύβεται για το άνευ ηθικής "περιστατικό", εκτός και αν ο πρώην (;) Πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται σε ποιά κατάσταση βρίσκεται ο ελληνικός λαός. Και για να μιλάμε "σταράτα", πώς μας έχει καταντήσει ο ίδιος και η παρεούλα των "φλούφληδων" της πολιτικής μας ζωής.
Ο κ. Θέος, εκτός από αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στη Βουλή με αποδοχές της τάξης των 9.000 ευρώ μηνιαίως, έχει διοριστεί από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου υπάλληλος της Βουλής, στο γραφείο του ίδιου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ! Μάλιστα, ο διορισμός του έγινε, μόλις …μία μέρα μετά την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία της χώρας! Εάν αυτό δεν αποτελεί πρόκληση προς τον κάθε Έλληνα πολίτη, αλλά και προσβολή της νοημοσύνης μας, τότε τι είναι; Μπορεί σε αυτόν εδώ τον τόπο, να μην υπάρχουν νόμοι τέτοιοι που να επιτρέπουν ευκινησία στους εισαγγελείς, αλλά υπάρχουν… γιαούρτια, οπωρολαχανικά και όσπρια! Κι ας μην παραξενευόμαστε ότι κάποιοι "αλήτες" την… πέφτουν σε κάποιους "κυρίους".
Βέβαια, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν πολιτισμένη λαϊκή αντίδραση επίθεση με τρόφιμα, αλλά όταν η πείνα έχει φτάσει στο κατώφλι της μεσαίας τάξης, τότε οι τέτοιου είδους επιθέσεις θα πρέπει να θεωρούνται ως οι πλέον ανώδυνες. Κι αυτό διότι, δεν γνωρίζουμε ποιοί ακριβώς λόγοι υπάρχουν, κ. Παπανδρέου, που οδηγείται η Ελλάδα στην εξαθλίωση και ποιοί είναι εκείνοι που έχουν συμφέρον από μία λαϊκή και αιματηρή εξέγερση. Το κρίμα στο λαιμό του κάθε "εθνοσωτήρα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου