Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ασυλία... για ομολογουμένη ανικανότητα


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, μιλώντας σήμερα στον Flash για την περίπτωση Χρυσοχοΐδη είπε: «Δεν ξέρω αν αυτά που λέει τώρα τα έλεγε και στο υπουργικό συμβούλιο. Αν δεν τα έλεγε, δεν... μπορεί να κάνει κριτική. Αυτοκριτική πρέπει να κάνει!»...
Άραγε αρκεί η κριτική για έναν που ομολογεί το έγκλημά του; Διότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήταν μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου τότε που είχε ξεσηκωθεί ο λαός και μάλιστα είχε εμφανιστεί υπέρμαχος του Μνημονίου. Και τώρα, ενώ κατέχει νευραλγικό υπουργικό θώκο στην κυβέρνηση Παπαδήμου, βγαίνει και κάνει τις περίεργα «φιλολαϊκές» δηλώσεις του!
Να τι είχε πει, μεταξύ άλλων, ο κ. Χρυσοχοΐδης:
«Έπρεπε να αποφύγουμε το Μνημόνιο. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο Μνημόνιο, δεν διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει». 
Μία απορία:
Από τη στιγμή που ένας υπουργός ομολογεί τα όσα τραγικά διεπράχθησαν για την Ελλάδα από την κυβέρνηση Παπανδρέου και μάλιστα όταν και ο ίδιος ήταν μέλος της, τι άλλο χρειάζεται για να διαταχθεί τουλάχιστον μία δικαστική έρευνα; Έτσι, για να επαληθευθεί ή να διαψευσθεί ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Τελικά, τα άτομα θα μας τρελάνουν εντελώς! Φαίνεται ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι πόσο «ψύχραιμοι» είμαστε και «αλωνίζουν» ανενόχλητοι πατώντας πάνω στους καναπέδες μας! Ως πότε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου