Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Κάνε κλικ στο www.cool-webradio.gr!

Μία απόπειρα που στέφθηκε από επιτυχία και η οποία καθημερινώς εξελίσσεται σε μία κατάσταση που αλλάζει συνήθειες σε πολλούς σέρφερς, είναι αυτή του Αλέξανδρου Μολφέση. Ο αξιόλογος μουσικοσυνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, δημιούργησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό στο Διαδίκτυο και κατάφερε να κάνει ακροατές του, ακόμη και όσους αποζητούν ησυχία και… αυτοσυγκέντρωση όταν σερφάρουν! 
Πρόκειται για το cool-webradio (http://www.cool-webradio.gr) που όλο το 24ωρο δεν μεταδίδει μόνον μουσική και τραγούδια επιλεγμένα ένα κι ένα, αλλά παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα άξιο προς μίμηση. 
Παράλληλα ο ιστοχώρος τού cool-webradio, αποτελεί ένα πλήρες ενημερωτικό site, με εντελώς δικό του ύφος και οπωσδήποτε απόλυτη «ιντερνατική» νοοτροπία.
Όταν μπει κανείς στο Internet και πριν ξανοιχτεί στον κυβερνοχώρο, ας κάνει ένα κλικ στο http://www.cool-webradio.gr και μετά κλικ στα "Favorites". Έτσι για να περάσει το cool-webradio στα «αγαπημένα» και να το έχει πρόχειρο για εκάστη ζήτηση!
* Για να μην... κρυβόμαστε, με τον Αλέξανδρο Μολφέση έχουμε μία φιλία περίπου 30 χρόνια και θα ήταν… άδικο εάν δεν συμμετείχα φιλικά στο cool-webradio με την αρθρογραφία του «Εδώ Αθήναι»!
Κλικ στο βελάκι, για να δείτε τον Αλέξανδρο Μολφέση, να παρουσιάζει τη νέα του δράση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου