Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αφιέρωμα στα δύο χρόνια διακυβέρνησης

Απόσπασμα, από την ανακοίνωση του «Άρματος Πολιτών» για τη σημερινή επέτειο των δύο ετών από την κυβέρνηση του «λεφτά υπάρχουν». Και η ανάρτηση διανθίζεται από διαφημιστικά επιχειρήσεων, από τα οποία καταδεικνύεται περίτρανα για το ποια είναι η σήμερα η κατάσταση της ελληνικής οικογένειας. Η είδηση δεν είναι μόνον ότι κατακλύζονται οι δρόμοι του Λεκανοπεδίου από τέτοιου είδους «προκηρύξεις», αλλά και το φυλλάδιο του Ενεχυροδανειστηρίου Αθηνών! Δεν αμφιβάλει κανείς ότι είναι «εμπορική» η κίνηση του Ενεχυροδανειστηρίου Αθηνών, καθώς αυτά που έχουν απομείνει στα σπιτικά είναι τα τιμαλφή και τα αναμνηστικά.
Το απόσπασμα της ανακοίνωσης του «Άρματος Πολιτών», γράφει:

Όταν, μετά το κατάπτυστο λογοπαίγνιο «Λεφτά Υπάρχουν» του κ. Γιώργου Παπανδρέου προκύπτει ένα «εθνοσωτήριο» οικονομικό πρόγραμμα και η «σύντομη» έξοδος από μια βαθιά πολιτική και οικονομική κρίση γίνεται σύμφυτη έννοια της ακατάπαυστης σάρωσης των εργασιακών σχέσεων, των εισοδημάτων, της εκτόξευσης της ανεργίας, της υποθήκευσης δημόσιας περιουσίας, ανεξαρτησίας και περηφάνιας, η απάντηση του λαού είναι μία.
Όταν, το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να αντιληφθεί τις ανάγκες και τα όρια των πολιτών, εκχωρεί τα δίκαιά τους στη δίνη του κερδοσκοπικού κυκλώνα των δανειστών και καταπατεί τις ατομικές τους ελευθερίες, η απάντηση του λαού είναι μία.
Είστε ανεύθυνοι, είστε επικίνδυνοι. Δεν νομιμοποιείστε να κατέχετε ούτε τα αξιώματα στα οποία σας τοποθέτησε ο λαός, αλλά και ούτε πια την ευθύνη να διαχειρίζεστε άλλο την τύχη των συμπολιτών μας. Ήρθε η ώρα, μετά την παράδοση των κλειδιών της χώρας στην Τρόικα, να παραδώσετε τη ψυχή και το σώμα της πατρίδας στους Έλληνες.
Ναι, ο δρόμος και τα ύδατα για την Ιθάκη είναι χαρτογραφημένα...
Εκλογές Εδώ και Τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου