Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Νταλάρας, η Hurriyet και τα ψάρια του Αιγαίου!

Ο καθείς στο είδος του και ο… Νταλάρας στα τραγούδια του! Γι’ αυτό δηλώσεις που αφορούν σοβαρά (εθνικά) θέματα, θα πρέπει να αποφεύγονται, ιδιαίτερα από «επωνύμους» και δημοφιλείς ανθρώπους. Να μην δηλώνουν π.χ. στην τουρκική Hurriyet, ότι: «Για το Αιγαίο άλλοι λένε ότι ανήκει στους Τούρκους, άλλοι λένε πως είναι των Ελλήνων... Στην πραγματικότητα ανήκει στα ψάρια!», όπως φέρεται να δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας. 
Μάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Πόλη, μαζί με την σύζυγό του. Χθες τους έκανε δεκτούς στο Φανάρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης και απόψε πραγματοποιείται στο Istanbul Cemil Topuzlu Open-Air Theatre η μεγάλη συναυλία του Γ. Νταλάρα με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Κωνσταντινούπολης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Hakan Sensoy.
Επειδή λοιπόν, ο Γιώργος Νταλάρας είναι υπεύθυνο, σεμνό και συγκροτημένο άτομο, πιστεύω ότι κάτι άλλο θα δήλωσε και πως η κατά τα άλλα έγκυρη τουρκική εφημερίδα το εξέλαβε όπως βόλευε την τουρκική προπαγάνδα κι ας αποτελεί η ατάκα «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια», παλιό σύνθημα του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου