Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η Αθήνα εάλω! Κυρίαρχοι οι κουκουλοφόροι.-

Πολλοί μιλάγαμε για κίνδυνο προβοκάτσιας, αλλά σε τέτοιο μέγεθος ουδείς το περίμενε. Μερικές δεκάδες τσογλάνια με "μολότωφ", πέτρες και καδρόνια, να καταφέρνουν να διαλύσουν την μεγαλύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Ό,τι και αν συμβαίνει εντός των τειχών της εξουσίας, αυτό το οποίο πρέπει να ανησυχεί και τους πολίτες και τους αστυνομικούς, είναι οι κουκουλοφόροι και ποιοί τους κατευθύνουν. 
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας, έχει τον λόγο και πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί με αυτό το "φαινόμενο", διότι δεν θα αργήσει η μέρα όπου αυτοί οι παρακρατικοί αληταράδες, θα τρώνε ξεβράκωμα και νέφτι! 
Το γεγονός και μόνον ότι μερικές δεκάδες παρακρατικοί κατάφεραν να διαλύσουν μία τόσο μεγάλη ειρηνική διαδήλωση, αυτό θα πρέπει να ανησυχεί ακόμη και εκείνους που συντηρούν αυτές τις "ιδιόμορφες" προσωπικότητες, με τους "φερετζέδες".
Τέλος, οι ηλίθιοι που είχαν την ιδέα να διαλυθούν με αυτόν τον τρόπο οι Αγανακτισμένοι, έκαναν την μεγαλύτερη μα@&κία της καριέρας τους, διότι από σήμερα αγανάκτησαν και οι μη αγανακτισμένοι. Από αύριο τα λέμε...
***Αλήθεια, με πόση άνεση οι κουκουλοφόροι έδιωξαν τους Αγανακτισμένους από το Σύνταγμα και με πόσο περισσότερο άνεση ξήλωναν τα μάρμαρα της πλατείας. Εντελώς... ανενόχλητα! Κάτι τέτοια δημιουργούν καχυποψίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου