Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Φάρμακο κατά του καρκίνου (;)


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μία είδηση σχετικά με τη θεραπεία του καρκίνου και όπως είναι φυσικό έχει αναστατώσει τους πάσχοντες από την επάρατη νόσο και τους συγγενείς τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί οι αρμόδιοι...
Συγκεκριμένα, η είδηση αναφέρει ότι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, στο Έντμοντον του Καναδά, κατάφεραν να θεραπεύσουν τον καρκίνο από την προηγούμενη εβδομάδα!
Είναι μια απλή τεχνική που χρησιμοποιεί ένα πολύ βασικό και πιστοποιημένο φάρμακο. Η μέθοδος υιοθετεί και χρησιμοποιεί αυτό το φάρμακο που έχει σαν βασικό συνθετικό την ουσία dichloroacetate, η οποία χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για να αντιμετωπίζονται οι μεταβολικές αναταραχές. Και επειδή αυτή η ουσία χρησιμοποιείται χρόνια δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε παρενεργειών ή φόβος για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά της. 
Όπως σημειώνεται, αυτό το φάρμακο εν απαιτεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει ευρέως και φτηνά έναντι των δαπανηρών φαρμάκων κατά του καρκίνου, που παράγονται από τις φαρμακοβιομηχανίες.
Προ αυτού, καλείται η ελληνική, αλλά και η παγκόσμια ιατρική κοινότητα, να γνωμοδοτήσει σχετικά με αυτή την περίπτωση. Και το συντομότερο να ενημερώσει τον κόσμο τι ακριβώς συμβαίνει! Διότι όσο κυκλοφορεί αυτή η είδηση και δεν υπάρχει θετική ή αρνητική απάντηση, τόσο θα δημιουργούνται διάφορα σενάρια, τα οποία δεν θα είναι και τόσο κολακευτικά για τις φαρμακοβιομηχανίες, την ιατρική, αλλά και τη δημοσιογραφία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου