Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Οι "μούντζες" στα μούτρα τους!

Όσο μεγαλώνει το κίνημα των "Αγανακτισμένων Πολιτών" τόσο και αυξάνονται οι κίνδυνοι για τη συνέχιση του αγνού αγώνα τους. 
Ένα από τα στοιχεία που πρέπει να κάνουν να ανησυχούν είναι η επανεμφάνιση του φαινομένου της "μούντζας" στη Βουλή, που θυμίζει εποχές όπου βγήκε κάποιος τύπος από ραδιοφώνου και έλεγε ότι "γκρεμίστηκε η φαυλοκρατία των τριακοσίων" και τέτοια. Κάποια στιγμή οι λαϊκοί... "επαναστάτες" που γκρέμισαν την... φαυλοκρατία μας συστήθηκαν και κάθισαν στον σβέρκο μας επτά χρονάκια.
Το να "μουντζώσεις" τη Βουλή, δεν αποτελεί δείγμα αγανάκτησης. Δεν μας φταίει η Βουλή για την κατάντια μας και ούτε όλοι οι βουλευτές. Οι "μούντζες" να πέφτουν εκεί όπου δεν θίγεται Πολίτευμα με αυτή η "κουτσή" Δημοκρατίας μας. Εκτός και αν έχει βρεθεί άλλο πολίτευμα καλύτερο και δεν μας το λένε...
Αλλά είπαμε... Κάποιοι ευφάνταστοι θιασώτες της δικτατορίας βρήκαν την ευκαιρία και βγάζουν τον άχτι τους, προσβάλλοντας το πολίτευμα για το οποίο έχει χύσει αίμα ο ελληνικός λαός για το έχει. Και παρασύρουν τον κόσμο να "μουντζώνουν" τον Ναό της Δημοκρατίας!
Μα, θα πει κανείς, αφού εκεί μέσα βρίσκονται οι ανίκανοι που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τη χώρα. Λάθος! Αυτούς θα τους βρείτε, στις βιλλάρες τους και στα μεγάλα σαλόνια. Εκεί να πάνε να τους "μουντζώσουν", να τους "γιαουρτώσουν" και να τους φτύσουν!
Ας αφήσουμε στο απυρόβλητο τη Βουλή των Ελλήνων κι ας παρασυρόμαστε από "χρωματιστές" μειονότητες που έχουν παρεισφρήσει στο κίνημα του ακομμάτιστου πλην πολιτικοποιημένου αγανακτισμένου λαού. Και οι "μούντζες" στα μούτρα τους. Όρτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου