Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Όλοι σήμερα στους δρόμους για ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία

Τρεις είναι οι ειδήσεις της ημέρας: Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι απρογραμμάτιστες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίκαλα κ.ά. και η ενδεχόμενη συμμετοχή του κ, Παπούλια στη συγκέντρωση διαμαρτυρία του Συντάγματος!
Για να μην το "κιτρινίζουμε" πολύ, δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικό, αλλά  αποτελεί απλώς έναν προσωπικό ευσεβή πόθο και τίποτε άλλο. Τέλος πάντων...
Σήμερα το απόγευμα στις 6, επιβάλλεται να βγούμε στους δρόμους, σε μία ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, τουλάχιστον ως φόρο τιμής προς τους... Ισπανούς πολίτες, που μας "παρέσυραν" για να θυμηθούμε ότι δεν είμαστε ραγιάδες!
Στην περίπτωση που καταφέρουμε να αποτινάξουμε τον ραγιαδισμό, ας υποχρεώσουμε να βγουν στους δρόμους και οι βουλευτές που ψηφίσαμε. Όχι με το... ζόρι, αλλά εκβιαστικά! Ή έρχεσαι μαζί μας, ή θα φας "μαύρο"! Κι αυτό, διότι μερικοί κοινοβουλευτικοί "μάγκες", από τη μιά το παίζουν επαναστάτες και από την άλλη δεν θέλουν να πικράνουν τους αρχηγούς τους!
Είναι ευκαιρία, να πιεστούν οι συμπολιτευόμενοι βουλευτές για να θυμηθούν ότι ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, τους ψήφισε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ και δεν τους ψήφισε για να μείνουν στην ανεργία. Κι ας μην έχουν την εντύπωση ότι είναι πιό Έλληνες και πιό πατριώτες από τον λαό που τους ψήφισε. Όσο για το προς ψήφιση Μνημόνιο, ας μας πούνε πρώτα τι ακριβώς έλεγε το προηγούμενο Μνημόνιο που ψήφισαν (γιατί το ψήφισαν  χωρίς να το διαβάσουν!) και μετά να μας πούνε εάν γνωρίζουν τι ακριβώς θα υπογράψουν! Δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ότι η πολιτική που ακολουθείται οδηγεί τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, με τον ΦΠΑ, που αντί να πέφτει να ανεβαίνει, να μειώνεται κάθε ελπίδα για ανάπτυξη. Τι άλλο θέλουν για να καταλάβουν ότι η καθεστηκυία τάξη δεν ενδιαφέρεται για μπει κανένα ευρώ στα δημόσια ταμεία, αλλά για να "στραγγαλίσει" κάθε λαϊκό δικαίωμα. Εάν, υπήρχε ενδιαφέρον για μείωση της φοροδιαφυγής και επιστροφή των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία, τότε δεν θα ήταν άδεια κάποια  κελιά πολυτελείας και δεν θα βρίσκονταν στο απυρόβλητο προκλητικές παρουσίες της δημόσιας ζωής.
Όλοι σήμερα στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου