Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πάει το χαμόγελο της Φοίβης...


Φίλοι και συνάδελφοι με βαθειά θλίψη αποχαιρετούμε την δημοσιογράφο Φοίβη - Άννα Σκιάνη, που έφυγε χθες (Κυριακή) το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 51 χρόνων.
Η  Φοίβη, γεννήθηκε στην Αθήνα την Πρωτοχρονιά του 1960 και αφού τελείωσε το Αρσάκειο Αθηνών σπούδασε ναυτιλιακά στο Λονδίνο.
Στο χώρο της δημοσιογραφίας εισήλθε με αφορμή τα Σεμινάρια ∆ημοσιογραφίας της ΕΣΗΕΑ το 1987.
Εργάστηκε στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Όνομα», «Χρηματίστηριο», «Απόφαση» και «Εξπρές». Από το 1994 έως και χθες ήταν διορθώτρια του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση» της ΕΡΤ.
Επίσης, τα τελευταία χρόνια αρθρογραφούσε στην ημερήσια εφημερίδα των Σερρών «Νέος Παρατηρητής» όπου κρατούσε την εβδομαδιαία πολιτική στήλη «Γράμμα από την Αθήνα», ενώ έγραφε και κριτική για τα media με τίτλο «Τα παραmedia της Φοίβης».
Η Δημοσιογραφία χάνει έναν νέο, χαρούμενο και άξιο άνθρωπο, που είχε ακόμα πολλά να προσφέρει, μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην ενημέρωση, τον συνδικαλισμό και τους κοινωνικούς αγώνες. Ανήμερα Πρωτομαγιά...
Οι συνάδελφοι και οι φίλοι χάνουν το χαμόγελό της και την ολόθερμη συμπαραστάτιδα σε κάθε τους δύσκολη στιγμή.
Παράκληση του συζύγου της και συναδέλφου Μάνου Αμελίδη, είναι όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της να προσφέρουν δωρεές στο Σύλλογο «Φλόγα -Σύλλογο Γονιών
Παιδιών με Καρκίνο» (Αιγίου 6-8, Γουδί. Τηλ.: 210-7485000). Αρ. Λογ/σμων: Εθνική Τράπεζα 192/480000-10 και Alpha Bank 112-00-2002-011686. 
Καλέ μου φίλε Μάνο, κουράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου