Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μεγαλοδιαφημιστής σύμβουλος της κυβέρνησης!

Από το 
mediacopy.blogspot.com


Έντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και θέλει τον μέχρι πρότινος chief operating officer της «Publicis Worldwide», Richard Pinder, να αναλαμβάνει σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης!
Μια φημολογία που εμπλέκει έντονα την Ελλάδα έχει ξεσπάσει από την Πέμπτη, όταν ο εν λόγω κύριος, αποφάσισε ξαφνικά να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη θέση, μετά από πέντε χρόνια.
Η απόφαση του Richard Pinder να αποχωρήσει, χωρίς μάλιστα να έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό με το μέλλον του, προκάλεσε έκπληξη, ενώ χθες το βράδυ εμφανίστηκαν στο διεθνή Τύπο δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση Συμβούλου Επικοινωνίας για την ελληνική κυβέρνηση με βασική αρμοδιότητα την ενίσχυση του... brand «Ελλάδα» στο εξωτερικό, αλλά και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη διαχείριση τυχόν κρίσεων στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα επικείμενων πιο αυστηρών φορολογικών μέτρων.
Ακόμη περισσότερο περιπλέκει τα πράγματα η δήλωση του chairman και chief executive του ομίλου Publicis, Maurice Levy, o οποίος ανέφερε πως ο κ. Pinder, μετά από 25 χρόνια στο χώρο της διαφήμισης, αποφάσισε να «αναζητήσει νέες προκλήσεις».
Αξίζει να σημειωθεί πως τα προαναφερθέντα δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως ο Pinder αποδέχτηκε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης μετά από πιέσεις Έλληνα υπουργού, με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία, καθώς υπήρξαν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Southampton...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου